tady to fičí, Jirko moooc pěkný

monikash píše:To je Golden hin?
 )
  )

ODSakEda píše:Jindřichohradecko z auta
 .
 .mosoj píše:ODSakEda píše:Jindřichohradecko z auta
Mám rád takovéto obyčejné krajinné detaily. Ještě lepší, když tam není mimo mně ani noha.
 a potkávám zde leda traktor a spíše vyjímečně, nebo místního domorodce ve Feldě - traktor snadno najede do trávy a s pomalu se sunoucí Feldou se dá také vpoho vyhnout bezpečně a pak třeba i víc jak půl hodiny nepotkám ani kolo natož "nohu"
 a potkávám zde leda traktor a spíše vyjímečně, nebo místního domorodce ve Feldě - traktor snadno najede do trávy a s pomalu se sunoucí Feldou se dá také vpoho vyhnout bezpečně a pak třeba i víc jak půl hodiny nepotkám ani kolo natož "nohu"   Delší čas dojezdu (neb zde se ani nedá "letět"....) mi neva, neb při nehodách na těch hlavních stejnak ztratím i o delší čas více... Hlavně zde neztratím zdraví nebo dokonce život!!!!! A navíc mohu cestou relaxovat
 Delší čas dojezdu (neb zde se ani nedá "letět"....) mi neva, neb při nehodách na těch hlavních stejnak ztratím i o delší čas více... Hlavně zde neztratím zdraví nebo dokonce život!!!!! A navíc mohu cestou relaxovat   Horší je to ovšem za sněhu a když fičí - tudy to pak někdy dlouho ani nejde
 Horší je to ovšem za sněhu a když fičí - tudy to pak někdy dlouho ani nejde 

ODSakEda píše:mosoj píše:ODSakEda píše:Jindřichohradecko z auta
Mám rád takovéto obyčejné krajinné detaily. Ještě lepší, když tam není mimo mně ani noha.
Nápodobně, tudy se vyhejbám stresu na D1 i výlukám na státních silnicích , kde jsou deně!!! nehody i smrťákya potkávám zde leda traktor a spíše vyjímečně, nebo místního domorodce ve Feldě - traktor snadno najede do trávy a s pomalu se sunoucí Feldou se dá také vpoho vyhnout bezpečně a pak třeba i víc jak půl hodiny nepotkám ani kolo natož "nohu"
Delší čas dojezdu (neb zde se ani nedá "letět"....) mi neva, neb při nehodách na těch hlavních stejnak ztratím i o delší čas více... Hlavně zde neztratím zdraví nebo dokonce život!!!!! A navíc mohu cestou relaxovat
Horší je to ovšem za sněhu a když fičí - tudy to pak někdy dlouho ani nejde

, fotím jen pro sebe do šuplíku. Tak snad se tu nikoho
 , fotím jen pro sebe do šuplíku. Tak snad se tu nikoho ). Jmenuji se Aleš - říká se mi Alda, jsem od
 ). Jmenuji se Aleš - říká se mi Alda, jsem od . Toliko teda k mé
 . Toliko teda k méAlda píše:Dobrý den dámy a pánové,
již skoro rok to zde na dobré náladě sleduji a tak jsem se osmělil, vás tu oslovit.
Líbí se mi tu ta pohoda a neřešení prkotin, jako na jiných fotofórech.....

. Vítej tady mezi námi a klidně se ,,osměluj co to dá "
 . Vítej tady mezi námi a klidně se ,,osměluj co to dá "   
   ....a neboj, za ,,starousedlíky" ti slibuji, že TADY dobrá nálada potrvá
 ....a neboj, za ,,starousedlíky" ti slibuji, že TADY dobrá nálada potrvá   .....doma ať si to , ohledně nálady, se svou starou zařídí každý sám
 .....doma ať si to , ohledně nálady, se svou starou zařídí každý sám   

. Pak přišla po táhlém sjezdu pravá ostrá a mně se ,,utrhl" předek . Vím o ní ,jezdím tam často , vím že je ostrá a navíc klopená ven a stejně člověk udělá pitomost. No naštěstí to zvládl kontr a kontrakontr mezi krajnicí a středovou čárou , takže jsem ani nevyjel do protisměru kde jela tři auta těsně za sebou
 . Pak přišla po táhlém sjezdu pravá ostrá a mně se ,,utrhl" předek . Vím o ní ,jezdím tam často , vím že je ostrá a navíc klopená ven a stejně člověk udělá pitomost. No naštěstí to zvládl kontr a kontrakontr mezi krajnicí a středovou čárou , takže jsem ani nevyjel do protisměru kde jela tři auta těsně za sebou   ....ale ruku bych mezi auto a sloupky u krajnice strkat nechtěl .Udělal jsem omluvné gesto, podřadil za tři a jelo se dál ( ježííííšmarjá jak já jsem byl v tu chvíli rád, že si jezdím zimu co zimu ,,natrénovat" smyky na polní letiště pro práškovací letadla )....člověk alespoň nezmatkuje a ví jak reagovat ( i když kontr na mokrém asfaltu je přeci jen účinnější a je ho potřeba dávkovat s větším citem než ten na sněhu , jinak jsou z toho hodiny v protisměru
....ale ruku bych mezi auto a sloupky u krajnice strkat nechtěl .Udělal jsem omluvné gesto, podřadil za tři a jelo se dál ( ježííííšmarjá jak já jsem byl v tu chvíli rád, že si jezdím zimu co zimu ,,natrénovat" smyky na polní letiště pro práškovací letadla )....člověk alespoň nezmatkuje a ví jak reagovat ( i když kontr na mokrém asfaltu je přeci jen účinnější a je ho potřeba dávkovat s větším citem než ten na sněhu , jinak jsou z toho hodiny v protisměru   ).Pěkně mne to vrátilo zpět do reality a zbytek už jsem odkroutil ,,s čistou hlavou".Manželička na mne pěkně dlouho nemluvila....ani se jí nedivím
  ).Pěkně mne to vrátilo zpět do reality a zbytek už jsem odkroutil ,,s čistou hlavou".Manželička na mne pěkně dlouho nemluvila....ani se jí nedivím   

)....každý z nás si občas odskočí do jiného fotografického ranku než v jakém má letité zkušenosti
 )....každý z nás si občas odskočí do jiného fotografického ranku než v jakém má letité zkušenosti   .Určitě jsi to zvládl lépe než já kdysi motokros
 .Určitě jsi to zvládl lépe než já kdysi motokros   

. Určitě se mi tu líbí více, než třeba na Pentaxfriends,
. Určitě se mi tu líbí více, než třeba na Pentaxfriends, ) a z kostelíka v Bavorech se nesl podvečerem hlas zvonu
  ) a z kostelíka v Bavorech se nesl podvečerem hlas zvonu   

I letos se mi podařilo narazit na vínečka z tratě ,,Pod Pálavou"...jedna z mých ,,podvečerních" oblíbených
 I letos se mi podařilo narazit na vínečka z tratě ,,Pod Pálavou"...jedna z mých ,,podvečerních" oblíbených  

J.
 J.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků