**lasta píše:to je maglajs.
Eda ibich pochválil a měl drobnou poznámku k nějakému prepalenemu ktery ma neco na ruce...

ODSakEda píše:Presne tak! Alespon jeden zde umi pozorne cist a neni zaujaty vuci me nebo mojemu monitoru ktery ani nevideli, ale chytri ksou jak radio...

MONYS píše:A propo historické fotoaparáty,manželka má několik fotek z návštěvy jejich příbuzných z USA v r. 1967 foceno Polaroidem s kterýho hned lezly barevný fotky.

Nádhera. A pivo taky při f 1,2
  Nádhera. A pivo taky při f 1,2   
  . Potěší oko a ještě rozveselí. Jinak ani s čb si nepomomůžeš, bálá se vypálí, černá slije, přio blbý expozici nebo editaci.
 . Potěší oko a ještě rozveselí. Jinak ani s čb si nepomomůžeš, bálá se vypálí, černá slije, přio blbý expozici nebo editaci.
Stanley 900 píše:Lavička druhá...
Kam jenom jsem to prádélko dala???

Jo, jo, klidně pokračuj dál, lavička toho snese více!
 Jo, jo, klidně pokračuj dál, lavička toho snese více!monikash píše: už tu červenou neřešte. Život je krátký,tak proč si ho zkracovat...

Říkala jsem si, že už to přeháním, ale asi  jsem ještě pořád při zemi.  Já začala  někdy kolem roku 82 s  automatem  Sokol,  nic se nemuselo, jen dobře nastavit ISO a zaostřit.  Filmy, bylo jich jen pár,  vyvolával  známý a  pěkně se u toho zapotil.  Dodnes si pamatuji, fotografovala jsem  v  místnosti  mladší dítě,  časy asi byly víc než kritické a já je samozřejmě neudržela.  Fotky byly  roztřesené, ale  známý si  s tím poradil,  vyvolal na  papír bez lesku  a trochu se  strukturou.  Pak  pro samé povinnosti  fotoaparát ležel ve skříni.  Asi v roce 2007 jsem si koupila  první digitál Kodak P 712 a pak  Kodak P880 /ten jsem měla hodně ráda a dodnes želím, že se porouchal a nešel už spravit/,  od té doby  se  tady objevuji.  Asi po 3 letech první zrcadlovku Sony A 200 a  pak  A580.  K té jsem začala  s objektivy, pár Minolt,  nějaký Tamron,  nejraději mám  90 makro a  na řadu přišly  staré manuální objektivy.  Těch mám houf, občas  ještě nějaký objevím, který bych si přála  vyzkoušet a vlastnit, tak většinou na aukru dražím.   A  v  poslední době  vpodstatě fotografuji  téměř  jen s nimi.  Abych jen  nepsala,  přidám i  fotky.
   Říkala jsem si, že už to přeháním, ale asi  jsem ještě pořád při zemi.  Já začala  někdy kolem roku 82 s  automatem  Sokol,  nic se nemuselo, jen dobře nastavit ISO a zaostřit.  Filmy, bylo jich jen pár,  vyvolával  známý a  pěkně se u toho zapotil.  Dodnes si pamatuji, fotografovala jsem  v  místnosti  mladší dítě,  časy asi byly víc než kritické a já je samozřejmě neudržela.  Fotky byly  roztřesené, ale  známý si  s tím poradil,  vyvolal na  papír bez lesku  a trochu se  strukturou.  Pak  pro samé povinnosti  fotoaparát ležel ve skříni.  Asi v roce 2007 jsem si koupila  první digitál Kodak P 712 a pak  Kodak P880 /ten jsem měla hodně ráda a dodnes želím, že se porouchal a nešel už spravit/,  od té doby  se  tady objevuji.  Asi po 3 letech první zrcadlovku Sony A 200 a  pak  A580.  K té jsem začala  s objektivy, pár Minolt,  nějaký Tamron,  nejraději mám  90 makro a  na řadu přišly  staré manuální objektivy.  Těch mám houf, občas  ještě nějaký objevím, který bych si přála  vyzkoušet a vlastnit, tak většinou na aukru dražím.   A  v  poslední době  vpodstatě fotografuji  téměř  jen s nimi.  Abych jen  nepsala,  přidám i  fotky. "
" .
. .  Nejvíc se mi líbí ta s pavičinkama.
 .  Nejvíc se mi líbí ta s pavičinkama. A du vod toho
  A du vod toho    .
 .
 )
 )monikash píše:... EDO i vy ostatní, už tu červenou neřešte. Život je krátký,tak proč si ho zkracovat rozlíváním žluče? A nebo si zajděte do vlákna "Zrcadlovkou na vážno"......
 a jakápak žluč???
  a jakápak žluč???  ...
  ...
 )
 )

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků