.
 .Karlík
PS: nostalgie, sbírka a nebo si ,,hraješ" s elektronikou ?....to bychom byli ,,od fochu"....vyštudýroval jsem v Kolíně v Tesle ( za války Blaupunkt a ještě za nás se těm budovám neříkalo Tesla, ale Modrý bod
 ).
 ).Karlík
 .
 . ).
 ).
Karlíkamatér píše:Ten RLC můstek byl počítán jako dar, takže to i pro tebe bude zadarmo.
Karlík
 Poznal bych rád i Jirulu, napište, kdy tam budete pohromadě.
  Poznal bych rád i Jirulu, napište, kdy tam budete pohromadě.
 . Víš co ?.....abys neměl pocit že mi něco dlužíš, tak mi koupíš na fotosrazu pivko
 . Víš co ?.....abys neměl pocit že mi něco dlužíš, tak mi koupíš na fotosrazu pivko   

Karlíkamatér píše:T
PS: nostalgie, sbírka a nebo si ,,hraješ" s elektronikou ?....
Karlík

.
 .
Karlíkamatér píše:..... sice už tu byla, ale ještě jednou ,,k namlsání".Sysel nafocen po půlhodinovém ležení na břiše cca 5 m od nory ( na ostrém slunci !!....já byl zpocený jako prase )

jirka-vysočina píše:..... Ještě vzpomínkové fotky z konce dubna 2014, doufám,že jsem zrovna tyto fotky nedával nedávno?? Hazmburk asi ze Srdova? dole pak asi Raná a Milá.

.
 . . Nabídl jsem jim odpoledne slušnou kompenzaci jiným přístrojem a obratem mi odpověděli že berou
 . Nabídl jsem jim odpoledne slušnou kompenzaci jiným přístrojem a obratem mi odpověděli že berou   Boooodejť by nééé....skříňkový BOX-TENGOR  6x9 ,achromát Goerz-Frontar , závěrka B T a tuším 1/30 vt., clona zasouvací 18-25 , výrobce Zeiss Icon AG Dresden ( r.v. 1927 ve velmi dobrém a plně provozuschopném stavu vč.originálního pouzdra
 Boooodejť by nééé....skříňkový BOX-TENGOR  6x9 ,achromát Goerz-Frontar , závěrka B T a tuším 1/30 vt., clona zasouvací 18-25 , výrobce Zeiss Icon AG Dresden ( r.v. 1927 ve velmi dobrém a plně provozuschopném stavu vč.originálního pouzdra   )
  )
 :
 : 
Karlíkamatér píše:Klucí Lejkařský, to by bylo něco pro vás:
http://aukro.cz/nemecky-fotak-leica-luf ... ed-top-box
Karlík

.
 . .
 . ....i s leteckou dopravou do Evropy a poštou do baráku za 0,87 doláče
 ....i s leteckou dopravou do Evropy a poštou do baráku za 0,87 doláče   

.
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků