Ahoj všem. Rozhodl jsem se postupně zbavovat věcí které mi tu bez užitku zabírají prostor v panelákovém 2+1

.Nejdřív to dám sem na vlákno ( za cenu ,,pro známé" ) a až pokud nebude z vaší strany zájem tak to dám na Aukro apod.za vyšší ,,vyvolávací cenu. Mám ale jednu podmínku a tou je
osobní předání ( takže ne na dobírku poštou ).
Chci mít jistotu, že jste s nabídkou opravdu spokojeni a nikdo mi pak tady na vláknu ,,nedá sežrat" že si naběhl.První věcí je ( hlavně pro sběratele nebo ,,nostalgiky") starý teleskopický stativ z Meopty Modřany ( bohužel jsem už o něm na netu nikde nic nenašel

). Takže údaje co jsem změřil , zvážit apod.: složený 68 cm,rozložený 165 cm ( třídílné nohy, průměry Alu trubek 25+21+18 cm zakončené gumou i hroty ),černomodrý matný tepaný lak , hlava otočná 360 st. s vyznač. úhlů + vodováha , upínací deska sklopná kolmo 90 st. vzhůru 30 st. s vyznačením úhlů a eliptickým 3cm + pevným otvorem pro stativový šroub , váha 1,8 kg.
Cena pro případného zájemce na tomto vlákně ( přednost mají ,,místní" až pak případní návštěvníci ) je celých 100,- Kč ( pokud dá někdo ,,z dobročinnosti" víc třeba na pivko, tak se bránit nebudu

a třeba to hned spolu propijeme... )
Karlík
PS: předání je možné na jarním fotosrazu.... příp. Chomutov / Jirkov. Můžu zajet i do okruhu cca 30 km od Chomutova, ale to už za cenu poh.hmot. Ještě také jezdím za dcerou do Prahy a nebo ke kamarádovi do Kostelce n.Černými lesy ( okres Kolín ) takže by to bylo bez ,,dopravného"

, ale až třeba za dva měsíce.