Tak skončilo hlasování ve fotosoutěži vyhlášené Ústeckým krajem. Dali jsme tam také pár našich fotek do každé kategorie, ale schválně jsem o tom nikomu ze známých a z rodiny nepsal, aby nám neovlivnily jejich ,, přející " hlasy výsledek. Chtěl jsem vědět jaký je opravdu vkus ,,nezaujatých" návštěvníků stránek soutěže ( sám jsem dal hlasy ,,konkurenci" pro fotky které mne nejvíce zaujaly ). No dopadlo to podle očekávání....západovky, východovky, omalovánky a tuctové náměty měly žně

( teda byly i čestné vyjímky

) . Že budeme mít naše fotky mezi posledníma jsem počítal , ale na nevkus při výběru bohužel doplatili i fotografové kterým jsem dával hlas a považoval jsem jejich fotky za povedené.
,,Senzacechtivost" hlasujících ,se také projevila, takže v jedné kategorii máme druhý flek

....přiznám se, že tuhle jedinou fotku jsem tam dával jako ,,černého koně" z našich fotek a věřil jsem že by z toho mohlo být místo na bedně ( a s tím spojený vyhlídkový let )

.
Karlík
PS: a tady jsou kategorie ( po rozkliknutí uvidíte fotky dle pořadí a počtu hlasů )
http://15letuk.kr-ustecky.cz/kategorie/