Avionik píše:Zdarec vespolek - makám na reportech pro seniory - tak zatím nic nemaje .
jirka-vysočina píše:Až si naplánuju cestu do servisu, dám předem vědět. Možná to vyjde až na říjen. Budu muset někdy ve čtvrtek, kdy končívám dřív, protože jsou tam jen do 17 hodin, v pátek jen do oběda.
jirula píše:starej kozel
Stanley 900 píše:Tomu se říká mít holej zadek, za 400 000,- koupil Urala a nic jiného nemá a tak to má být, správnej nadšenec,
jako my po vojně
Stanley 900 píše:Já jsem na tom bohužel podobně celoživotně průběžně v různých oborech
. No počkéééé, toto: download/file.php?id=88872 je ale fotka! a né screen z videa... To je ale jiná!Stanley 900 píše:..... Taky mám potkávací 2x120 km/hod .....
Stanley 900 píše:...protože už to mám v živé obrazotrvornosti, jak na tom budu jezdit .....
Stanley 900 píše:Samozřejmě, že teď koukám na ceny Piaggio 500![]()
protože už to mám v živé obrazotrvornosti, jak na tom budu jezdit s foťákem a kamerou, akorát vymyslet, kam dám stativ....
monikash píše:Foreste, pokud máš fábii na brouky, housenky a mušáky, tak se nemusíš bát. Pokud je to arachnofóbie, tak jediná léčba je: "zabij ho dřív, než kousne on tebe".Horší jsou ty fleky na zdi, stropě a jinde, ale stačí namočit houbička a flek je pryč.
Forrest píše:Ať jenom neplkám. Jeden včerejší pokus s integrovaným bleskem, který měl snížený výkon a nasazenou takovou bílou hmotu co se dává pod koberce, nebo se do toho balí výrobky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků