monikash píše:Edo, ty jseš jak Mňam......
Su (jsem) demokrat a romantik a Ty (j)seš taky romantička
 (soudě subjektivně jen dle Tvých fotek)
 (soudě subjektivně jen dle Tvých fotek)monikash píše:Edo, ty jseš jak Mňam......
Stanley 900 píše:...A když nevěříš na stejnou pohádku, tak vyhlásíme válku
...

) a nikdo by nenapsal Korán. Vy, hoši byste nosili pejzi a jarmulky, a my holky bysme vás peskovaly. A v pátek bysme měli šábes.......
  ) a nikdo by nenapsal Korán. Vy, hoši byste nosili pejzi a jarmulky, a my holky bysme vás peskovaly. A v pátek bysme měli šábes.......

**lasta píše:Stan Záležitost s náboženstvím je složitější. Souvisí s řízením společností a její výživou.
Řim byla společnost otrokářská, Proto padla, následná feudální společnost pod vedením církve dala lepší možnosti i ta se přežila , ta byla vystřídána demokratickou atd. Někomu se to nelíbí a vyvádí
 Ale opět začala(!) vládnou v Evropě levice!
  Ale opět začala(!) vládnou v Evropě levice!   Ale josefovi je levice/pravice prej jedno..., no, aby se nedivil! (až mu někdo sáhne ještě víc na osobní svobody! Asi ne na pinďoura
 Ale josefovi je levice/pravice prej jedno..., no, aby se nedivil! (až mu někdo sáhne ještě víc na osobní svobody! Asi ne na pinďoura  I když! - Nyní na Zoomu vypovídal Batista mučený kubánskou levicí(!) a ti komouši mu prej i drtili koule! a polévali čímsi horkým úd...)
 I když! - Nyní na Zoomu vypovídal Batista mučený kubánskou levicí(!) a ti komouši mu prej i drtili koule! a polévali čímsi horkým úd...)
**lasta píše:Ty tomu věříš?

**lasta píše:Tisku a hlásání své pravdy

)
 ) , ať se držím tématu této diskuse
 , ať se držím tématu této diskuse   : https://www.youtube.com/watch?v=HHP5MKgK0o8
 : https://www.youtube.com/watch?v=HHP5MKgK0o8
 A raději poslechni a koukni na videjko, co jsem dal linky výše
  A raději poslechni a koukni na videjko, co jsem dal linky výše  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků