.To samé platí i pro bulharské červené Medvědí krev
 .To samé platí i pro bulharské červené Medvědí krev   ... Dnes jsem si v Lidlu koupil novinku..červené BIO z jižní Moravy..nová odrůda Cabernet Cortis ( výběr z hroznů za 149,- to jde
 ... Dnes jsem si v Lidlu koupil novinku..červené BIO z jižní Moravy..nová odrůda Cabernet Cortis ( výběr z hroznů za 149,- to jde   tak jsem zvědavý...padne nejspíš o víkendu.
  tak jsem zvědavý...padne nejspíš o víkendu.
monikash píše:Mixela se objevila až po revoluci. Stejně jako Vineu (než nám ji ukradli) jsme je distribuovali co by Zelenina s.p. Brno všude kolem. Na škole jsme pili Šumavské bylinné a 3 grácie. To byly "dobré" předrevoluční značky. Něco jako dnes "Pálava".....
 Jarda
  Jarda 
   . Ještě dnes když ji někdy uvidím v krámě tak ji občas koupím ( i když k dobré domácí slivovici přístup mám
 . Ještě dnes když ji někdy uvidím v krámě tak ji občas koupím ( i když k dobré domácí slivovici přístup mám   
   ).
  ).
jirula píše:Josefe a ty mu věříš

spíš For ticket to pub, řek bych

).
 ).

Pilo se také Nitranské knieža a "svíčka" Sklepmistr, ta byla tak žádaná, že se prodávala v Tuzexu za bony
  Pilo se také Nitranské knieža a "svíčka" Sklepmistr, ta byla tak žádaná, že se prodávala v Tuzexu za bony   
 **lasta píše:Josef
Výdobytky kapitalismu
Nic lepšího nemáš?

). No a toho zmetka co má pazoury špinavý jako prase ( přestože ,,sedí"pár metrů nad vodou ) bych zavolal MP.Jinak je neházím do jednoho pytle ( i tady platí že není vše jen černé nebo bílé )....dost mi o bezdomovcích řekl tenhle dokument :
 ). No a toho zmetka co má pazoury špinavý jako prase ( přestože ,,sedí"pár metrů nad vodou ) bych zavolal MP.Jinak je neházím do jednoho pytle ( i tady platí že není vše jen černé nebo bílé )....dost mi o bezdomovcích řekl tenhle dokument : 

.
.Karlíkamatér píše:Josefe to byl sraz Leikařů a nebo burza
karlík

jirula píše:Josefe pěkná kolekce, celkem dost korunek na jednom stolku

. Ale super nápad s tím, že by mi to mohlo pomoct se zbavením fóbie. To jako argument určitě použiji
 . Ale super nápad s tím, že by mi to mohlo pomoct se zbavením fóbie. To jako argument určitě použiji   
  . Jak jsem mu už říkal, tyhle soutěže jsou o tom kdo se odhodlá tam něco poslat a pak hlavně o tom, kolik má kdo známých, kteří tam pošlou hlas. Můj názor.
 . Jak jsem mu už říkal, tyhle soutěže jsou o tom kdo se odhodlá tam něco poslat a pak hlavně o tom, kolik má kdo známých, kteří tam pošlou hlas. Můj názor.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků