Používejte kamery! a serte na zákony chránící akorát gaunery (ale neserte na vobly a volte ty co takové blbosti neuzákoňují!) , když budete po smrti rukou gaunera, nebudeli záznam, budete za blbce vy - že jste nezvládl vozidlo vy! (pokud nebude kontakt a vyletíte ne vlastní vinou ze silnice!
Dnes slavím znovuzrození!!! - před Klatovama po ránu (z fotek to nevypadá tak dramaticky, ale vymetl jsem následně škarpu a po vybrání přeletěl zpět n asilnici, ale kousek do protisměru a málem jsem nabral osobák za tím gaunerem co vletěl do obce moc rychle a na mokru a v zatáčce musel hdně brdit a ujel mu vlek... N reakci byla tak 1s! (s plně naloženým, 3,5t Transitema přitom ani né 50km/h v obci, mim oobec bych to asi nedal i když permanentně jezdím těsně při pravém okraji vozovky, jak zákon!!! káže! Taky mám pootevřená okánka i v zimě, abych slyšel sanitku hasiče ši poldy či vlak!!! a dne jsem slyšel šustění brzdění na mokru a to mě pomohlo o tu 1s!!!) :

- 20160713_074845_526633.jpg (87.88 KiB) Zobrazeno 3279 krát

- 20160713_074845_527034.jpg (90.88 KiB) Zobrazeno 3279 krát
Kdyby mě nabral jen i jemně, hodí mě navíc na stromy vpravo... A ani nezastavil hajzl a neujistil se, jsuli vpohodě - jel jsem totiž zpět kousek a nezastavil nikde! Nebo - kdybych neměl kontakt ale položil to do škrapy, byl bych za vola já v případě a ještě by mě podezírali poldové i zaměstnavatel

, že jsem zachrápal...
Nějakej zákon debilní omezující moje!!! práva!, je mi u prdele!

přeji hodně štěstí s východoevropskejma "profesionálama"... za volanty nejen kamionů:
http://zpravy.idnes.cz/nehoda-kamionu-n ... anicni_mlb