Edo, nevím, které stanice mohou psát, že máš přeladit na DVB-T2. Ze Žižkova se vysílá pouye pokusná smyčka, nedávno přibyly prázdné pozice Test 1 až Test 4, na kterých ale zatím nic není. Zřejmě po prázdninách. Koupil jsem tento STB
http://www.digizone.cz/clanky/evolveo-o ... -265-hevc/ , protože mám monitor s HDMI, takže ho využiji. I SD přepočívá lépe než starší placka. Jen odezva na dálkové ovládání je dost pomalá, menu nahrávání na Flash disk není také úplně bez chyb. Bohužel jsem se na základě žvanění politiků nechal nachytat a koupil před léty kombo STB (satelit + DVB-T2) Ferguson Ariva. Jenže s H 264 kodekem, takže pozemně do budoucna k ničemu. No a Skylink sliboval, že na věčné časy a nikdy jinak budou základní programy zdarma. Jenže nejsou. Faktem je, že ani se Sovětským svazem jsme na věčné časy nezůstali, Ná tož co?

Tudíž jsem Skylink zrušil, protože stejně není na co se dívat. Pokud zpoplatní i pozemní vysílání, jak chce Nova, tak nechť si to strčí do ... Programů je plno, ale nestojí za nic. A nezachrání to ani UHD, protože jde především o obsah. Očekával jsem také nástup DAB, ale kde nic, tu nic.
Foceno to bylo z vagónu, ve kterém jsem jel. Vozy mají své číslování. Tento vlak měl vozy č. 1 až č. 9. Jméno strojvůdce neznám, ale stevard v autobuse se představil jako František. Ještě datum narození a věštkyně by z toho dokázaly odvodit jeho zdravotní stav, vztahy, finance, minulé životy, dobily by mu energii a kdo ví, co ještě. Finance zcela určitě, protože minuta hovoru je za 70,-Kč. Co na takové podnikání říkáš jako ódéesák?

A také herní "průmysl" ?
Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.