Profesor Mahler se nám nějak moc rychle na SIGMA vlákno vrátil. Asi bez nás některých neschopných amatérských cvakalů nemůže být. Nebo že by to byl začátek dalšího semestru jeho dálkové fotouniverzity o vzdělání fotograficky nevzdělatelných?

Jarda
Bohuzel jsem jeden z tech mala, kteri nejakeho profesora Mahlera neznaji. A je mi to uplne fuk! Ja jsem pe-pa, zde je verejne vlakno foveonu a tak vkladam sve Quattro fotky z posledni nedele a to mi staci.
Musim jeste podotknout mily Jardo, ze kdybych i tim nejakym profesorem byl, nepokousel bych se tady o uplne nemozne. A z vlastni vule a zadarmo jako ten blahovy Mahler; to bych musel byt asi na hlavu padly, ze?

Takze Jardo jde urcite o mylku....
Jeste jedna z nedele u dcery; tady jsem si po prve vsiml, ze nam nejak pada komin...

Oni v tom Holandsku zadne ovocne zahrady nepestuji, ale okrasne; jelikoz je tam puda kysela, okolo pH 6 tak maji ce svych zahradach kolem domu spoustu ruzne barevnych rhododendronu, ktere prave kvetou a jine ruzne solitery, exoticke stromy a vselijake zive ploty. Zde je pohled z verejne pristupove cesty pres nas zivy plot, ktera vede jeste k nekolika tam domum v podobnem stylu. Ma-li nekdo zajem, je tam prave sousedni dum na prodej v pomerne rozumne cene, vcetne pozemku a zarizeny, coz je pomerne zvykem. Cena je take rozumna, 600 000 Euro, mozna, ze by sli i o takovyh 10 000 Euro dolu....