To je paráda

Moderátor: Pete2
**lasta píše:Josef38.
60 ti je. Byls v Rusku ,?
pe-pa píše:Curak MiraM, fasistickej debil a Curaci hlava Josef38; smejte se pekne mezi sebou blbove, co vam take jeste zbyva? Ujistovat hlavne sebe mezi sebou a ty dalsi zaostale blby, jak jste chytri a vubec inteligentni co to da. Takovy jeden emi jako ja a troufa si vam, desne chytrym blbum co cinkali klici v mistni hospode jestli vubec, kdov vi jestli nejste nekteri ta pata kolona, co blbe MiroM, ktera republiku rozvraci a okrada na zkracovani dani, neco radit....MiraM, ty si radeji davej blbe bacha at neuklouznes na nejake strese a Ty blbe vychcanej a prebytecnej Josefe sypej radeji pytle piskem, at te ty deste nevyplavi az za privoz.
Ale co ja tady vubec plkam; s takovymi charaktery jako jste vy tady je k uspineni i takovy posrany emigrant jako jsem i ja.Ale dobre jsem udelal, ze jsem to tehda zabalil! Zit mezi takovymi komunistickymi, fasistickymi a kolaburujicimi krivaky, kteri libaji prdel kazdemu ze ktereho jen trochu maji.....bych asi nikdy nedovedl a zaplat panbuh za to, ze jsem tenkrat utekl! Jste banda hajzliku zavistivych a hlavne blbych, kteri ani tu svou republiku neumi bez kradezi budovat, ktere vam pomahaji to sve zlepsovat, at se sousedi zavisti treba poserou!
S vami nechci a nebudu jiz dal nic mit, rikam v klidku vam vsem krivakum a blbum me ADIEU!!!!!°
A klido pido, si polibte navzajem tu svou vyzranou prdel a klepejte si dal na ty vase chaboucke raminka!
pe-pa píše:........Byl. Zažil jsem bílé noci v tehdejším Leningradě......
To tahle Curaci hlava, komous Plesinger, neboli komous Josef38 lezl do prdele komousum tak silne, ze ho v ramci Ceskoslovensko-sovetskeho pratelstvi poslali vlakem Druzby do obligatniho Leningradu, kde pak tam kradli nebo kupovali na cerno svate starodavne ikony a pasovali je do Ceska a na cerno prodavali dal.
Odkud vy blbove myslite, ze ta oprejskana Curaci hlava by schrastila prachy na tu jeho Leicu a Leicu objektivy? Ve Vranem v elektrarne? Jedine, ze by tam kradl medenej drat a pak na cerno prodaval; to se delo bezne.....Jste tu sami fakt naivni vylizanci....
Fauve » dnes, 17:14
Lasto a co ta třetí podmínka, na tu nesmíš zapomínat, já je splňuji všechny tři, takže já skutečně můžu radit![]()
MiraM píše:Josefe, při pohledu na skleničky a předpokládaný zážitek,,,,![]()
půjdu do toho! A s manželkou! Není jen paragliding , co lítá..
M
pe-pa píše:Zadny strach Josefe! Uz jsem ted smazal veskere internetove adresy co se tyka tohoto serveru a tohoto vlakna v nem a timto poslednim komentarem prerusuji s s timo vyjimecnym vlaknem a jeho ucastniky jakykoliv dalsi styk. Vy si oddychnete a ja take.
Foveonu Zdar!
ruby52 píše:Škoda, velká škodakonečně to tady dostalo říz a šťávu. Nu což, takový holt už je život .......
**lasta píše:Fauve » dnes, 17:14
Lasto a co ta třetí podmínka, na tu nesmíš zapomínat, já je splňuji všechny tři, takže já skutečně můžu radit![]()
Ví někdo, čím se Fauve chlubí
josef38 píše: .... že ani Tobě podobné příspěvky nedávaly nic dobrého, i když se o Tebe nejednalo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník