Curak MiraM, fasistickej debil a Curaci hlava Josef38; smejte se pekne mezi sebou blbove, co vam take jeste zbyva? Ujistovat hlavne sebe mezi sebou a ty dalsi zaostale blby, jak jste chytri a vubec inteligentni co to da. Takovy jeden emi jako ja a troufa si vam, desne chytrym blbum co cinkali klici v mistni hospode jestli vubec, kdov vi jestli nejste nekteri ta pata kolona, co blbe MiroM, ktera republiku rozvraci a okrada na zkracovani dani, neco radit....MiraM, ty si radeji davej blbe bacha at neuklouznes na nejake strese a Ty blbe vychcanej a prebytecnej Josefe sypej radeji pytle piskem, at te ty deste nevyplavi az za privoz.
Ale co ja tady vubec plkam; s takovymi charaktery jako jste vy tady je k uspineni i takovy posrany emigrant jako jsem i ja.

Ale dobre jsem udelal, ze jsem to tehda zabalil! Zit mezi takovymi komunistickymi, fasistickymi a kolaburujicimi krivaky, kteri libaji prdel kazdemu ze ktereho jen trochu maji.....bych asi nikdy nedovedl a zaplat panbuh za to, ze jsem tenkrat utekl! Jste banda hajzliku zavistivych a hlavne blbych, kteri ani tu svou republiku neumi bez kradezi budovat, ktere vam pomahaji to sve zlepsovat, at se sousedi zavisti treba poserou!
S vami nechci a nebudu jiz dal nic mit, rikam v klidku vam vsem krivakum a blbum me ADIEU!!!!!°
A klido pido, si polibte navzajem tu svou vyzranou prdel a klepejte si dal na ty vase chaboucke raminka!