ODSakEda píše:Jojo a to má s nákladem i přes tunu! download/file.php?id=83632
Také se divím, že to vzlétne! A ještě se Satinským za volantem.

Moderátor: Pete2
ODSakEda píše:Jojo a to má s nákladem i přes tunu! download/file.php?id=83632
Jarouš píše:Ten hvězdicák je docela silný. Ale já psal o čmelákovi c malým č...
Jarouš píše:Ještě dvakrát Kudlov. Před chvílí dobouchal ve Zlíně ohňostroj, filmový festival byl zahájen.....
pe-pa píše:SDM6141 a dalsi smerem doleji jsou stoprocentne od toho cmelaka s malym c....Jiny by to tak presne nevyfotil; obzvlast ten jeho posledni s cervenou oblohu prevzatou na sto procent z Marsu. Ostatne jiny byto tak verne nezachytil jako ten mini c....
Tedy klobouk dolu, uz jen proto, ze jsem zde ca. 5-6 dni nebyl a spickova uprava a spickove foceni, ktere ma svou neprekonatelnou svetovou uroven se diky me nepritomnosti a tedy me kecani "do toho" se nekonalo a hledme, se vubec nezmenilo! I proto klobouk dolu!
....."d Jarouš » 27 kvě 2016 20:08
Ten hvězdicák je docela silný. Ale já psal o čmelákovi s malým č......... "
Co se tyce me vlozene posledno fotky s betonarkou, jsem nesmirne rad, ze byla pro zucasnene cmelakyx zajimava a ukazali svymi priklady zdatnost na upravy a tak v pc. Muj jeden, dva malinke zasahy do fotky je zaujali natolik, ze se s temi prepaly atd., dokazali tady ukazat a jako dokazat ze jsem take jen smrtelnik.....Jinak se mi to fakt libi a to nelzu; ta spontannost, ta pile, ta vytrvalost a hlavne ta blbost; ta rve primo do nebes....
![]()
![]()
![]()
Co se tace tebe Josef38, v tomto pripade jsi ten nejvetsi cmelak s malym nebo vubec zadnym c, protoze aniz bych za to nejak mohl a mym starim to neni, jsem se smichy nad tvou blbosti tak smal, az jsem se a to s prominutim u dustojnych panu zde, primo zasr.... a pochc.... az za hlavu, nebot blbe vod privozu jsi byl ten jediny zde, ktery tady rval (nekde uz vzadeji), ze si brat osud cizi fotky a upravovat je je prinejmensim neomalenost..... kdyz ne neco vic! Tak to uz mne museli podruhe celeho umyt a prevlect.... Ty jsi a to bez jakehokoliv urazeni fakt blb a stary vykloktany debil od toho privozu...!!! S treba po... brouku cmelaku! Mel bys si zkusit nejeke inteligentnejsi bruveni nebo zase si zalezt zpet na ten tvuj ostruvek hrbitovni Leicy a tam si dele poprdlavat..... hej?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků