Nedávno někde psali, že upgrade na W10 brzy zpoplatní. Zatím to vypadá, že by za něj spíš měli platit sami uživatelům. Jako Jirula jsem na W7 na noťasu i na desktopu, na mobilu mám W8, tuším ?? Tuhle se i mě jakým zbrklým kliknutím začaly desítky samy stahovat, ale zmerčil jsem to a zrušil stahování ve správci úloh. Jinak to neumím, Firefoxe jsem zrovna neměl zapnutýho, abych mrknul na průběh stahování. Správce úloh ve W10 nejspíš taky nebude, ne? Aby to majitel PC nemohl moc ovlivňovat

. Loni jsem něco dělal pro nějakou US firmu a musel sjem stahovat různý věci a koukat na videa a některý věci šly jen na některým prohlížeči, tak jsem nakonec musel používat Mozillu, IE i Chrome, na každým šlo jen něco

.
Moniko, koukal jsem na tu nabíječku, jak jsi se tuhle ptala - mám Sanyo Eneloop a je super, na AA i na AAA akumulátory Mi-MH:
http://klasicke-nabijecky.heureka.cz/sa ... e-4-3utga/. V blesku vydrží baterky dlouho, prakticky se fakt nevybíjejí ani během dlouhé nečinnosti. Jenom nabíjení trvá hodně dlouho - klidně 8-10 hodin, doklud se nabíječka sama nevypne.