Díky pánové - mohu vás ubezpečit, že se tam můžete podívat, nikdy není pozdě.. A pokud jste soběstační ve vaření, dá se tam přežít i českýma malýma korunama... zpáteční letenka Praha-Stockholm 4.600CZK, to se dá přežít... Kromě přírody jsem úplně mimo z lidí - jeden den je potkáte a druhý se k vám z dálky hlásí (byl jsem na vesnici o 100 domech, to je taky jiné.. i u nás, ale i ve Stockholmu jsou lidi příjemní), anglicky se dá domluvit všude, mladí, starší i senioři ovládají jazyk natolik, že se domluví...
Co se týká našich nepřizpůsobivých a jiných východních národů - dokud tam nejezdili hodně Rusové, lidi domy ani nezamykali... jede se na slavnost, u vlakové zastávky stojí kolem 30 kol, druhý den odpoledne stojí všechna na svém místě !
Morálka je tam hodně jinde než tu u nás...
Ale jak píšu - byl jsem na malé vesnici, tam lidi vždycky drží víc pospolu...
Střídání královské gardy tentokrát nebylo tak zajímavé, kapela nebyla na koních, hrál orchestr švédských námořních sil...
Na nábřeží moře létali racci - vzpoměl jsem na PavlaS, ten je rád fotil...
Jj, Stano - první týden bylo nádherně, druhý pršelo přes tři dny v kuse... jediný problém z toho byli komáři, ty svině lítají i v dešti,
Ovšem český repelent na ně fungoval

, švédský ne, bo tam jsou asi přísnější předpisy
Stano.v. - geometrie umí být hezká, povedlo se Ti to