A ten kaspar, co se do dneska jeste nenaucil fotit a oci ma urcite z Cvancarovy kravy, totiz machr na vzpominani Jarous je vubec ten nejvetsi expert tady jak zkurvit fotku ve stoje. A nelez blbe tomu svemu jedinemu pochlebovaci lastovi hned tady verejne do prdelky.... Uz je csude stejne zprofanovany.....

No nebudu vas v tom TVORENI rusit blbeckove! Mohli byste byt radi kdaz vam v tom vasem hudlareni krome Axislubo, jeden chtel pomoci ty sracky co vyrabite zlepsit. Stacilo jit jen trochu vstric a treba se zeptat. A nedelat se machrem jako ty Jarousi. Ale budiz, treba se tady klidne podelejte s krivakama v cele jako Jarous a MiraM.
Jediny, ktery tady se sigmou umi nejlip fotit je Axislubo a Martinko. Velice dobre se lepsi take Jarda. A nejhorsi je Jarous.Ten je opravdu velice vzacny balvan, ktery je na foceni tvrdy ja diamat. A rict si i proto neda. Take jak, kdyz ma v tom svem jen a jen nasrano.... A ted abyste blbove sli nat temi vulgarnostmi ode mne zvracet, co? Ale abyste se patlalove i neposrali! Holt blbost dusevni, nekdy nezna zadnych hranic a kvete na dalku.... Hm, co nadelas matlale......

MiraM, vam je malo nadavat a byt neomaleny, meli byste bat zavreni denne na nejaky maly dvorek a frajer s dlouhym bicem aby vas denne cepoval... jelimanci z hlubokych hvozdu.....

...nebo na vas poslu tu moji dogu.... :
prvni fotka: SD1 +S 12-24