ťuky ťuk, Ljubo, jsem v procesu a pokud se k něčemu donutím, tak to není to pravý ořechový mám takový dojem, že se u nás říkalo:"Kdes byl? Když se makovalo." tak nějak si připadám Máš to skvěle pojaté , vlastně všichni
Přílohy
makování.jpg (195.46 KiB) Zobrazeno 11281 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/3200 sec.
Clona: F/1.4
ISO: 400
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Ljubo, ta ponorka je samice Morčáka, moc šancí nedala, makala jak torpédo a Žluna se jen mihla ve větvích, byla fuč okamžitě po třetím cvaku, z toho dva byly na srnečku tak to mám rád,
Ljubi, máš s tím oknem pravdu. Dokonce zapadající sluníčko vytváří na skříních zajímavosti. Dáši, ti tvoji živočichové... a ptáčky máš opravdu ochočené. Letošní příroda nám - fotoamatérům přeje. Pochvala patří všem, kteří mně obšťastňují svými snímky. Franta
Krásné páteční ráno do chaloupky...taky přeji moc pěkný víkendík.....chodím se do chaloupky kochat a hlavně klidnit mysl....moc děkuji za slovíčka, je to milé takhle po ránu.. Jindro, jsem Kuba- pochopitelně se s velkým opožděním připojuji ke všem gratulantům s přáním hodně zdraví !!!! To samé směřuji na sobotní svátek do Klášterce !!! Klucí, zdravíčka je třeba kupy !!! Vím o čem mluvím ! Bohužel, nemáme dobré období ! Zdraví, klid a rodinná pohoda !!!! To je moc důležité a to vám přeji! Nemám co bych vložila...příště