Jarouši, byl jsem pár dní mimo. A teď sleduji, že se Mahler zase rozvášnil.Samozvaný pedagog, fotografická špička, psychopat, co tady dává do omrzení pár fotek dokola. A nevím proč mu je třeba Josef pořád dokola chválí. Nestačí jednou?

Ale to není Josefe nic proti tobě a už vůbec nic důležitého. Důležité je, že se tady Mahler pravidelně objevuje, aby tady všechny otrávil, zkalil vodu a pak se spokojeně odmlčí, aby zase po určité době vystaví své některé pěkné, některé zmršené fotky, ale hlavně pořád ty samé(!) a prohlásil je za etalon dokonalosti. Poté mistr opraví pár fotek dle své umělecké erudice , rozdá pár nevyžádaných rad a odebere se do své duševní bídy, aby se zase po určité době vynořil se svým jedem.
Je nutné si uvědomit Mahlerovu z odpuštěním vychcanost. Všimněte si, že si vždy vybere někoho, koho chválí a někoho koho stíná.
Tím si myslí, že vytváří obraz objektivity.

Je mi ale záhadou proč prudí jen tady a jiná šťastnější vlákna nechává na pokoj. Podotýkám, že nasíral i v dobách, kdy Sigmu neměl a kdy pro ni neměl dobrého slova.
Jediný recept : Mazat jeho příspěvky všechny, bez výjimky pozitivní i negativní . A pak nastane pohoda jako na všech jiných vláknech, kde lidí fotí pro radost. On sám Velký Neomylný Mahler, to při své sociální tuposti nikdy nepochopí. Skoncujme s ním. Pete, sleduješ li - to zasáhni. Vlákno je tvé dítě! Nedělej z něj sirotka!

A zbytku přeji, aby se nenechal otrávit jako já.

M.j. Sigma mi dělá radost i bez publikování. Mějte se a snad někdy v postmahlerových dobách. M