Karlík
PS: zato ten Krasec v téhle příloze byl sice v perfektním závětří, ale dal mi jen moment na jediný snímek a hned zmizel

jirula píše:nazdárek,
Stando já vim![]()
Kájo moc pěkný, Jirko taky
,
pro nově přišedší:
nejdřív bych se malinko uved, nekritizoval, co takhle dávat menší ty odkazy/obrázky, nešlo by? Mám jenom 27" monitor a fakt se mi to tam nevejde![]()
zduřte bando
jirula píše:Dík, to by mě nenapadlo, ale je to dost zbytečný a pro mě vopruz...
Jasně, vítám zdravím, dávej obrázky, na řeči to tady moc zamejšlený není.
Karlíkamatér píše:Ahoj Edo ( tedy doufám že to jméno z nicku sedí).
Máš recht....fičelo to pěkně i dneska. Ale přesto jsem vytáhl manželku s dekou a mlsáním na ,,picknick " na horskou louku nad Chomutov. V závětří malého lesíka nad vesničkou Orasín bylo příjemně a rozhled pěkný.
Karlík
PS: neodolal jsem a udělal alespoň pár cvakůi Krušné hory dokáží mít své kouzlo ( ta Orasínská kaplička je křivá kvůli tomu, že je vyřezána místním umělcem z jednoho kusu kmenu ).
Karlíkamatér píše:Edo v pohodě. Ono se to má i tak, že poslední dobou se ,,peru" už nejen se 13 ti dioptriemi , ale přidal se i šedý zákal a v kombinaci se stařičkým obyčejným ( ještě 19 ti palcovým 4:3 LCD monitorem ) mi vše připadá málo kontrastní
![]()
. Což ostatní tady už ví takže mi to ,,nemlátí o hlavu"
. Už abych měl operace za sebou a pak nejspíš i dojde na lepší monitor....v nynější době by to bylo ,,házení perel sviním"
.
Karlík
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 11 návštevníků