Věřil, vobčas neudržím ani moč, ale přesto žádný režimy mimo A, trochu S a M nepoužívám, natož chytrý scénický režimy co vykoumali japonský nebo jaký souzi.....to si totiž jediný pamatuju. A jak se mi tady menujete a pohlaví, tím to hasne
To já taky........ A taky netočím kolečkem, jen když jsem zkoušela ohňostroj. Ale vzáááádu na obzoru se rýsovalo pěkné bouřkové mračno, na které se mi soňák nechtěl zaměřit (a ručně to kvůli problému s očima nedám), tak jsem to zkoušela na tu krajinku (tak jsem to dělala na Kodíku nebo Olym).
ježíšššššššššššš Moni, to je nesmíš mlátit, moncla nevodstraní žádnej režim blesku, ani neblesku A koukej tím kolečkem/ama točit, jinak to fakt nejde mám to ale s tebou kříž
Přílohy
novejkrizek (1).JPG (150 KiB) Zobrazeno 3764 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 27.8 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
Clona: F/3.2
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: DMC-FZ300
Expoziční program: Priorita clony
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
novejkrizek (2).JPG (80.22 KiB) Zobrazeno 3764 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 108 mm
Čas expozice: 1/2000 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 100
Stando dej vodkaz na ten lájt, chudáci v čekárně Ruby hezky si rozšiřujete rozhledy
Moni sorry: Jede blondýna příliš rychle autem a zastaví ji policajt: "Váš řidičský průkaz prosím!" "???" "To je to, jak tam máte vaši fotku!" Blondýna mu podá zrcátko. "Ježíš, to jste měla říct hned, že jste taky policajt, jeďte!"
čau, dík, pěkný, ale já bych to asi nevyužil, hlavně to nedělaj na Fuji, tak ať si trhnou nohama, stejně tak Sigma, Tamron, vo Tokině ani nemluvím vodkaz někdy přečtu, teď mi to už zas nesedí čaůůůůůůůůůů
Přílohy
škvarkýýýý.JPG (216.46 KiB) Zobrazeno 3623 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 4.5 mm
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/2.8
ISO: 160
čau, Stando tak plyšoun radši než chemlón, se mi to motá, nejsem žádnej švadlen Avi jak dlouho se takle maskujete???? Stando pěkněs ji cvaknul podvakráte