poznej 1 rozdíl

, ale 14 vzorků
 , ale 14 vzorků  
   ) jsem jak posvatém přijímání
 ) jsem jak posvatém přijímání   . Uvidíme co řekne histologie.
 . Uvidíme co řekne histologie. .
 . . Byl to moc prima výlet.
 . Byl to moc prima výlet.
jirka-vysočina píše: ....Bylo tam krásně .... Často na obě tebou organizované akce vzpomínám a jsem Ti za ně vděčný

...domoivina
 ...domoivina
-moje první, ale 14 vzorků

- vím co to je, a proto ti moc přeji, aby to dobře dopadlo, protože nedočkaví chirurgové se přímo třesou aby "si také už i řízli"
 - vím co to je, a proto ti moc přeji, aby to dobře dopadlo, protože nedočkaví chirurgové se přímo třesou aby "si také už i řízli"  Mít ze semeníku něco jako ementál
  Mít ze semeníku něco jako ementál   není rozhodně příjemné. Palce držeti ti budu
 není rozhodně příjemné. Palce držeti ti budu   - hlavně se tomu člověk nesmí poddat !! Budeš-li chtít něco vědět z mého osudu, tak mi písní, ale domů. Tady to rozhodně nechci probírat. Posílám "také jednu připomínku" na Karlíkovu akci - tuším že to byla ta druhá - a taky vzpomínám
 - hlavně se tomu člověk nesmí poddat !! Budeš-li chtít něco vědět z mého osudu, tak mi písní, ale domů. Tady to rozhodně nechci probírat. Posílám "také jednu připomínku" na Karlíkovu akci - tuším že to byla ta druhá - a taky vzpomínám  , to je jen o kousek dál po proudu než jsme chodili
, to je jen o kousek dál po proudu než jsme chodili  

....pokud si tu dobře pamatuji, tak jsme se bavili o tom, že byste nebyli proti to ještě zopakovat , ale Českého středohoří už bylo dost a tak by bylo na řadě České Švýcarsko ! Měl jsem možnost půjčit si tam od příbuzného perfektně zařízenou chalupu, ale bohužel už to nelze.
 ....pokud si tu dobře pamatuji, tak jsme se bavili o tom, že byste nebyli proti to ještě zopakovat , ale Českého středohoří už bylo dost a tak by bylo na řadě České Švýcarsko ! Měl jsem možnost půjčit si tam od příbuzného perfektně zařízenou chalupu, ale bohužel už to nelze. .Takže stačí říct a uděláme si tam další fotosraz.
 .Takže stačí říct a uděláme si tam další fotosraz. . Co vy na to ???
. Co vy na to ???  

.Dneska jsem ji vyvezl na kytky a měla ,,za úkol" cíleně pracovat s clonou a s hloubkou ostrosti.
 .Dneska jsem ji vyvezl na kytky a měla ,,za úkol" cíleně pracovat s clonou a s hloubkou ostrosti.  

.
 . .
 .

. Pěkný.
 . Pěkný.

,ale byli jsme omrknout novou lokalitu na hmyzáčky a hned na cestičce do kopce jsme našli čtyři Majky. Přišly na ně jarní touhy a hledaly si navzájem partnery , takže se pohybovaly nezvykle čile
 ,ale byli jsme omrknout novou lokalitu na hmyzáčky a hned na cestičce do kopce jsme našli čtyři Majky. Přišly na ně jarní touhy a hledaly si navzájem partnery , takže se pohybovaly nezvykle čile   .
 .

.....ale tentokrát z toho, že se mi konečně podařilo nafotit samotářskou včelu Pískorypku plavou, jak klade svoje vajíčka v chodbičce kterou si ,,vyrýpala" v pískové stráni .
 .....ale tentokrát z toho, že se mi konečně podařilo nafotit samotářskou včelu Pískorypku plavou, jak klade svoje vajíčka v chodbičce kterou si ,,vyrýpala" v pískové stráni . , protože mne stálo cca 3 hodiny hledání ve strmém pískovém svahu, lezení po kolenou a nakukování do desítek chodbiček ( člověk nepozná která je letošní a která stará
 , protože mne stálo cca 3 hodiny hledání ve strmém pískovém svahu, lezení po kolenou a nakukování do desítek chodbiček ( člověk nepozná která je letošní a která stará   )
 )
 ,
 , 

- u nás je od pátku  počasí na ho...o. Já  už nám páteř skoro v pořádku jenom musím cvičiti
 - u nás je od pátku  počasí na ho...o. Já  už nám páteř skoro v pořádku jenom musím cvičiti   dle rad odborníků . Pravá noha se pomalu dává taky do pořádku, akorát ještě se mně štatně sedí a nervové dráhy v noze taky  nejsou úplně v cajku (prý to ještě něnakej měsíc potrvá než se to dá do pořádku . Podělanej ústřel
  dle rad odborníků . Pravá noha se pomalu dává taky do pořádku, akorát ještě se mně štatně sedí a nervové dráhy v noze taky  nejsou úplně v cajku (prý to ještě něnakej měsíc potrvá než se to dá do pořádku . Podělanej ústřel   .  Objevil jse  v ČSF č.22/2013 zajímavej článek s návodem na  seřízení atofokusu a nebo jeho kontrolu- tak dávám odkaz :   https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
 .  Objevil jse  v ČSF č.22/2013 zajímavej článek s návodem na  seřízení atofokusu a nebo jeho kontrolu- tak dávám odkaz :   https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

. To je paráda. Doufám, že se zdravím to máš lepší, když jsi ji vydržel hledat 3 hodiny
 . To je paráda. Doufám, že se zdravím to máš lepší, když jsi ji vydržel hledat 3 hodiny   .
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků