....abych ji netrápil dlouhodobě volím variantu ,,léčba šokem".... dám sem rovnou jednoho loňského ,,ultrahnusáka"
 ....abych ji netrápil dlouhodobě volím variantu ,,léčba šokem".... dám sem rovnou jednoho loňského ,,ultrahnusáka"   .
 . 

.....je to při cca 50% tele zoomu + zaostření na min.vzdálenost což je cca 10 cm .
 .....je to při cca 50% tele zoomu + zaostření na min.vzdálenost což je cca 10 cm . .....je teď ze dvou různě prohnutých ,,mléčných" fólií takže je mezi nimi vzduchová mezera.....rozptyluje to lépe než původní sendvičová třívrstvá a ještě má menší světelné ztráty, takže stačí slabší záblesky a šetří se mi baterie ve foťáku
 .....je teď ze dvou různě prohnutých ,,mléčných" fólií takže je mezi nimi vzduchová mezera.....rozptyluje to lépe než původní sendvičová třívrstvá a ještě má menší světelné ztráty, takže stačí slabší záblesky a šetří se mi baterie ve foťáku   

....tak chodím po lesíku a odlupuji nožem kůru a co pod ní neuteče to fotím
 ....tak chodím po lesíku a odlupuji nožem kůru a co pod ní neuteče to fotím   .
 . 
  ....to jsem si pěkně naprděl do kalhot
 ....to jsem si pěkně naprděl do kalhot  

,  zejtra budu vyhánět tu bandu  pavoučí z chate
,  zejtra budu vyhánět tu bandu  pavoučí z chate  

.
 . . Mě se blbě dělá spíš z těch dredů
 . Mě se blbě dělá spíš z těch dredů   , brrr. Dredaře bych nazval spíš náměsíčníci
 , brrr. Dredaře bych nazval spíš náměsíčníci   .
 . . Moniko reporty pěkný. Umělým osvětlení je blbý, navíc kombinace s denním světlem z oken...
 . Moniko reporty pěkný. Umělým osvětlení je blbý, navíc kombinace s denním světlem z oken...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků