Krásný Velikonoce všem vespolku

,takže nic užitečného pro občany se tam čekat nedá
 ,takže nic užitečného pro občany se tam čekat nedá   . Za vlády nechvalně proslulé Řápkové a spol. se místo nich za dotace z EU postavily nové lázně na okraji města kam nevedla ani MHD a navíc je to plivátko s polovičním bazénem s téměř žádným zázemím ( i šatny jsou společné jen s pár převlíkacími kabinkami ,takže je na ně fronta a ti ,,méně stydliví" to řeší jako na nudě , což zase hodně lidem vadí , takže dost jich přestalo do lázní chodit a nebo jezdí za hranice kde je to o mnoho lepší.Do starých lázní jezdívali Němci k nám.
. Za vlády nechvalně proslulé Řápkové a spol. se místo nich za dotace z EU postavily nové lázně na okraji města kam nevedla ani MHD a navíc je to plivátko s polovičním bazénem s téměř žádným zázemím ( i šatny jsou společné jen s pár převlíkacími kabinkami ,takže je na ně fronta a ti ,,méně stydliví" to řeší jako na nudě , což zase hodně lidem vadí , takže dost jich přestalo do lázní chodit a nebo jezdí za hranice kde je to o mnoho lepší.Do starých lázní jezdívali Němci k nám.
 .Tak dám alespoň pár dokumentačních fotek co nafotila Evička z dnešní ,,kontroly" kaluží na tankodromu
 .Tak dám alespoň pár dokumentačních fotek co nafotila Evička z dnešní ,,kontroly" kaluží na tankodromu   .Listonozi žádní, tak se z nudy cvakalo leccos
 .Listonozi žádní, tak se z nudy cvakalo leccos   .Já jsem vzal na vyzkoušení starou kamerku Sony Digital 8 po pantátovi.
 .Já jsem vzal na vyzkoušení starou kamerku Sony Digital 8 po pantátovi.

), bledulový koberce
 ), bledulový koberce   .
 .

. Jak jinak.
 . Jak jinak.
 .
 .
 , máš toho i víc než já, vona když tam byla ta akce, bylo plno věcí uklizenejch, ty DSC_5955ci
 , máš toho i víc než já, vona když tam byla ta akce, bylo plno věcí uklizenejch, ty DSC_5955ci   tam nebyli určitě, toho bych si všim
  tam nebyli určitě, toho bych si všim   , ale zase bylo jednotný vstupný Kč 50,- sakumprdum, focení se neřešilo, asi i proto, že se tam furt motali lidi
 , ale zase bylo jednotný vstupný Kč 50,- sakumprdum, focení se neřešilo, asi i proto, že se tam furt motali lidi   ,
, ,
 , 

....sice jen letošní vylíhlá pavoučí ,,mládež" ,ale alespoň něco. Jenže velikost od 2 do 4 mm a navíc dost čiperně pobíhali
 ....sice jen letošní vylíhlá pavoučí ,,mládež" ,ale alespoň něco. Jenže velikost od 2 do 4 mm a navíc dost čiperně pobíhali  

. Stando,  pěkné  sklíčka .  Já nemám skoro nic  -jenom mě na zahradu dorazzilo fungl nové kolečko , ale není to moje  má to mladej od vnučky .
 . Stando,  pěkné  sklíčka .  Já nemám skoro nic  -jenom mě na zahradu dorazzilo fungl nové kolečko , ale není to moje  má to mladej od vnučky .

.Díky tomu nedělám žádné hokusypokusy, fotím do jpg s minimálními úpravami v postprocesu a stejně je to s ním ,,na dlouhé lokte".....což mi ale nevadí, alespoň trochu zvolním v téhle hektické době
 .Díky tomu nedělám žádné hokusypokusy, fotím do jpg s minimálními úpravami v postprocesu a stejně je to s ním ,,na dlouhé lokte".....což mi ale nevadí, alespoň trochu zvolním v téhle hektické době   .
 .
Stanley 900 píše:Brý den
Pěkné, takže ta dřevěná kap(s)le na Radhošti není hvězdárna?

... taky není hvězdárna
 ... taky není hvězdárna  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků