) se ale léčí lépe než když ti ze zdi sleze na plíce.
  ) se ale léčí lépe než když ti ze zdi sleze na plíce.

.....slušný ,,kotrmelec" v rozhodnutí o vhodné léčbě
 .....slušný ,,kotrmelec" v rozhodnutí o vhodné léčbě   .
 . Inu nová doba
 Inu nová doba   .
 .

a já tam v obraze  našel  i škrpál (botu) a  ješterku a navíc i motýlka  modráska .
  a já tam v obraze  našel  i škrpál (botu) a  ješterku a navíc i motýlka  modráska . 

, hlášku bych řek, že znám vod pana Načeradce z můžů v offffsídu
 , hlášku bych řek, že znám vod pana Načeradce z můžů v offffsídu   

, ale možná taky vodjinud
 , ale možná taky vodjinud
 -- jedno makro měsíční (u palmového skleníku ho máme ale nějak na něj se..u kosmíci )
 -- jedno makro měsíční (u palmového skleníku ho máme ale nějak na něj se..u kosmíci )
 Kájo - nafotil jsi to nejkrásnější bláto jaké jsem kdy viděl
 Kájo - nafotil jsi to nejkrásnější bláto jaké jsem kdy viděl   , jaká škoda, že už naši zem nerozrývají pásy tanků jako v totáči
 , jaká škoda, že už naši zem nerozrývají pásy tanků jako v totáči  , ta půlka kopy co je k dispozici - (tolik jich tehdy mívával "jeden tankový prapor"...a že jich bylo)  -už to nezvládá a tak bude i méně té havěti v loužích - ale zato do bot nám pravděpodobně brzy zase poteče více
 , ta půlka kopy co je k dispozici - (tolik jich tehdy mívával "jeden tankový prapor"...a že jich bylo)  -už to nezvládá a tak bude i méně té havěti v loužích - ale zato do bot nám pravděpodobně brzy zase poteče více   . Lékař prezentuje svou léčbu předepisováním prášků - léčitel ti doporučí kyselé mléko a Dr to zastaví živočišným uhlím - nepodávej se - psychika dělá strašně moc v boji o vlastní přežití !...a máš to marný, máš to marný
 . Lékař prezentuje svou léčbu předepisováním prášků - léčitel ti doporučí kyselé mléko a Dr to zastaví živočišným uhlím - nepodávej se - psychika dělá strašně moc v boji o vlastní přežití !...a máš to marný, máš to marný  
  Rubyho specialita, na to teď navlékne houby nebo t. zv. prašivky aby je lidi v Beskydech nerozkopávali , při známé tuzemské škodolibosti tam budou brzy "fronty člověků s modrými palci" a budou dychtivě čekat na dalšího čutálistu
 Rubyho specialita, na to teď navlékne houby nebo t. zv. prašivky aby je lidi v Beskydech nerozkopávali , při známé tuzemské škodolibosti tam budou brzy "fronty člověků s modrými palci" a budou dychtivě čekat na dalšího čutálistu    
  - ať fišájem či normálně, to už je pro mě říše snů a tak alespoň za zde zprostředkovanou podívanou moc děkuji
 - ať fišájem či normálně, to už je pro mě říše snů a tak alespoň za zde zprostředkovanou podívanou moc děkuji 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků