, Jirka V. lyžník předjarní
 , Jirka V. lyžník předjarní   -u nás se práve chystaj  na nástavbu budovy  o jedno patro (optimalizace zisku investorů a nebo ham...ost  majitelů ? ). Tak nějakou tu balkonovku
 -u nás se práve chystaj  na nástavbu budovy  o jedno patro (optimalizace zisku investorů a nebo ham...ost  majitelů ? ). Tak nějakou tu balkonovku  
 , Jirka V. lyžník předjarní
 , Jirka V. lyžník předjarní   -u nás se práve chystaj  na nástavbu budovy  o jedno patro (optimalizace zisku investorů a nebo ham...ost  majitelů ? ). Tak nějakou tu balkonovku
 -u nás se práve chystaj  na nástavbu budovy  o jedno patro (optimalizace zisku investorů a nebo ham...ost  majitelů ? ). Tak nějakou tu balkonovku  

Stanley 900 píše:
Kvůli téhle blbosti jsem v úterý před půlnocí byl venku do jedné

- Já jsem byl dnes na výstavě  FOR-MODEL  u nás v Olmicu - Ale plno lidí -jasně sobota odpoledne a tak tam byla tlačenka . Tak dám já nevideista jedno info video z tankové bitvy -musel jsem se drobátko drze proklestit  k možnosti to aspoň drobet natočit . snínky dám potom na rajče jak to zedituji
 - Já jsem byl dnes na výstavě  FOR-MODEL  u nás v Olmicu - Ale plno lidí -jasně sobota odpoledne a tak tam byla tlačenka . Tak dám já nevideista jedno info video z tankové bitvy -musel jsem se drobátko drze proklestit  k možnosti to aspoň drobet natočit . snínky dám potom na rajče jak to zedituji   

-Stando dobrý odkaz
 -Stando dobrý odkaz   -Já su byl špatně léčen a drobátko jsem i ktomu si pomohl sám . Ten houser  mě dal  zbrat .  Ale včíl  mám postiněn sval na pravé noze  a táhne se to až na nárt -dnes jsem konečně zašel na neurologii (neteř)  a tak mám vystaráno- hebnutá ploténka . Taže nemám sedět ale chodit a ležet  a necvičit
 -Já su byl špatně léčen a drobátko jsem i ktomu si pomohl sám . Ten houser  mě dal  zbrat .  Ale včíl  mám postiněn sval na pravé noze  a táhne se to až na nárt -dnes jsem konečně zašel na neurologii (neteř)  a tak mám vystaráno- hebnutá ploténka . Taže nemám sedět ale chodit a ležet  a necvičit   (jak se mám u toho PC umístit) -Takže dostanu kapačky  a kontrolní CT  -fígu to je nadělení-v noci mě pálí vnitřní část nártu na pravé noze  a je to takové umrtvené na  dotyk. No jasně mládnem
 (jak se mám u toho PC umístit) -Takže dostanu kapačky  a kontrolní CT  -fígu to je nadělení-v noci mě pálí vnitřní část nártu na pravé noze  a je to takové umrtvené na  dotyk. No jasně mládnem   Zatím jsem nic nestihl zeditovat .
  Zatím jsem nic nestihl zeditovat .   Ale nakonec sem něco utvořil -(bleskovku mám na zároční opravě takže jsem nedobleskoval )
 Ale nakonec sem něco utvořil -(bleskovku mám na zároční opravě takže jsem nedobleskoval )

,
 ,
 .Stando blesk  je metz 44 AF1   a odešel vysokonapěťový modul -neb  se neodpaloval ani kontrolka nabití se nerosvítila- jinak ostatní šlo - Nám do května  záruku -takže to asi příští týden přijde ze servisu  na lotolab do Olomouce .
 .Stando blesk  je metz 44 AF1   a odešel vysokonapěťový modul -neb  se neodpaloval ani kontrolka nabití se nerosvítila- jinak ostatní šlo - Nám do května  záruku -takže to asi příští týden přijde ze servisu  na lotolab do Olomouce .
 nikoni sou drazíííí ale co se stím dá dělat - Já jsem tenkrát zaváhal  stím bleskem  měl jsem si radeji koupit (měl jsem ho vruce  ale stál o 1000 peněz více- ctel jsem ušetřiti  ale prašule jsem na to měl ) Nissin Di 866 Mark II  pro nikon.
 nikoni sou drazíííí ale co se stím dá dělat - Já jsem tenkrát zaváhal  stím bleskem  měl jsem si radeji koupit (měl jsem ho vruce  ale stál o 1000 peněz více- ctel jsem ušetřiti  ale prašule jsem na to měl ) Nissin Di 866 Mark II  pro nikon.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků