- máš to pěknýjirka-vysočina -Dám ještě to divný krásný město
 ...a i veselo bylo
...a i veselo bylo  
 Je fakt ta naše země malá...ale má hodně dveří
 . Když jsem tam byl loni v červnu, tak jsem se tam "srazil" s jedním známým
 . Když jsem tam byl loni v červnu, tak jsem se tam "srazil" s jedním známým   a on mi pro radost "vystřihnul špióna" za zdí a přede dveřmi, samozřejmě jsem ho tam trochu schoval, aby nebyl coby osoba utajovaná nebo dokonce tajná vyzrazen
 a on mi pro radost "vystřihnul špióna" za zdí a přede dveřmi, samozřejmě jsem ho tam trochu schoval, aby nebyl coby osoba utajovaná nebo dokonce tajná vyzrazen   ,-nejsem totiž státním úředníkem a tak vím co se sluší a patří
 ,-nejsem totiž státním úředníkem a tak vím co se sluší a patří   . Ale mě v tom tvém seriálu zaujaly právě  dveře -vpravo na téhle fotce-
 . Ale mě v tom tvém seriálu zaujaly právě  dveře -vpravo na téhle fotce-  , což možná nasvědčuje tomu, že mě ještě snad úplně nezničily choroby moderní doby. Očekávám, že mi to náš známý a vážený občan Kutnohorský, který kolem nich denně chodí, bude-li tak laskav snad i potvrdí. No a jestli jsem se "seknul"
  , což možná nasvědčuje tomu, že mě ještě snad úplně nezničily choroby moderní doby. Očekávám, že mi to náš známý a vážený občan Kutnohorský, který kolem nich denně chodí, bude-li tak laskav snad i potvrdí. No a jestli jsem se "seknul"  tak si honem skočím někam, aby mi ještě propláchli mozkovnici, pokud by to snad mohlo něco zachránit
  tak si honem skočím někam, aby mi ještě propláchli mozkovnici, pokud by to snad mohlo něco zachránit  

. Vencovypindy jsou zajímavý a vtipný, budu si v nich občas čítat.
 . Vencovypindy jsou zajímavý a vtipný, budu si v nich občas čítat. .
 .

...v Rožnově
 ...v Rožnově