Karle je mi to jasné, že zbavit se Tě je prakticky nemožné

.
 . .Zase nám lžou,lžou a lžou
 .Zase nám lžou,lžou a lžou   

, medajlista výbornej
, medajlista výbornej  

- horké sníst, lehnout do postele aspoň na 3 hodiny.
 - horké sníst, lehnout do postele aspoň na 3 hodiny. 

-kus zpátky na str. 434 najdeš povídání. Nabízí toho víc-podle filtrového závitu, takže si vyber http://aukro.cz/makro-close-up-filtr-52mm-4-dioptrie-i6032893644.html , asi jako Rejnok 250 > +4D, je šroubovací, když sebou někde v houští flákneš, tak se to aspoń nesesmekne
 -kus zpátky na str. 434 najdeš povídání. Nabízí toho víc-podle filtrového závitu, takže si vyber http://aukro.cz/makro-close-up-filtr-52mm-4-dioptrie-i6032893644.html , asi jako Rejnok 250 > +4D, je šroubovací, když sebou někde v houští flákneš, tak se to aspoń nesesmekne  ..a je o dost levnější. Používám ošoupané okulárové sklo z nějakého triedru > +7D a docela dobré, však to víš
..a je o dost levnější. Používám ošoupané okulárové sklo z nějakého triedru > +7D a docela dobré, však to víš  ...když tak mi majlni
 ...když tak mi majlni   

Dobrý likér. Že bych začal chlastat?
 , ale co játra , která si už ničíme nechutnými prášky
, ale co játra , která si už ničíme nechutnými prášky  

. Ještě minulej tejden jsem se cejtil po ránu asi na 80 let
 . Ještě minulej tejden jsem se cejtil po ránu asi na 80 let   . Příští tejden mám kontrolu prostatickýho PSA
 . Příští tejden mám kontrolu prostatickýho PSA   . Akorát boty mi zatím neukradli
 . Akorát boty mi zatím neukradli   .
 .  . Moc pěkná fotka: DSC_0487.jpg i ty další čb dudy.
 . Moc pěkná fotka: DSC_0487.jpg i ty další čb dudy. . Exikare pěkná noční Praha. Ruby Beskydy a HoheTatra
 . Exikare pěkná noční Praha. Ruby Beskydy a HoheTatra   . Mončo, blejská Ti to pěkně, Jirulka se mazlí s objektivem 10-15 i s teletem - bez koz
 . Mončo, blejská Ti to pěkně, Jirulka se mazlí s objektivem 10-15 i s teletem - bez koz   .
 .

. Ruby promiň, že se vopičím a fotím taky koleje, na který máš myslím copyright?
. Ruby promiň, že se vopičím a fotím taky koleje, na který máš myslím copyright?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků