. Tak si dám nejdřív "skoro nepopsanou bílou začáteční stránku
 . Tak si dám nejdřív "skoro nepopsanou bílou začáteční stránku  a když je důvod ke slávě, tak jsem si vyjel do "stolice", myslel jsem si ale, že to bude se sněhem. No na nádvoří už jen padal ze střech, tak jsem raději ani při zdi moc nechodil, každou chvíli to hlučně pláclo na zem
  a když je důvod ke slávě, tak jsem si vyjel do "stolice", myslel jsem si ale, že to bude se sněhem. No na nádvoří už jen padal ze střech, tak jsem raději ani při zdi moc nechodil, každou chvíli to hlučně pláclo na zem   , to by snad i vyrazilo foťák z ruky.
 , to by snad i vyrazilo foťák z ruky.  , stejně jako ten
, stejně jako ten   za kterým jsem vyrazil nejspíše roztaje "si sám" . Tak aspoň pár obrázků z té mé večerní  novo-novoroční pouti
  za kterým jsem vyrazil nejspíše roztaje "si sám" . Tak aspoň pár obrázků z té mé večerní  novo-novoroční pouti  
 - je to sice bez exifu - foceno M-5E, trochu byly problémy s WB, nemohl jsem nic vhodného najít, ladil jsem to trochu podle displeje - stále to šlo dost do červena, asi setrvačností z dnů nedávno minulých
 - je to sice bez exifu - foceno M-5E, trochu byly problémy s WB, nemohl jsem nic vhodného najít, ladil jsem to trochu podle displeje - stále to šlo dost do červena, asi setrvačností z dnů nedávno minulých  
 To u nás bylo nejaří -tak balkonovku  při pižámkovým kompletu
  To u nás bylo nejaří -tak balkonovku  při pižámkovým kompletu  

Stanley 900-Krásné fotky, Praha a to je jistě ze stativu

. Pokud jsem si tam omylem necvaknul vysoké ISO - to je hrůza
 . Pokud jsem si tam omylem necvaknul vysoké ISO - to je hrůza   a stane se to "jakoprd" , tak časy na ISO 200 - kvůli šumu
 a stane se to "jakoprd" , tak časy na ISO 200 - kvůli šumu   byly od 2 do 10 sec, ..a to se z ruky fakt nedá
  byly od 2 do 10 sec, ..a to se z ruky fakt nedá   , na 1250 byly časy okolo 1/2 - 1/4sec a to je na ruku taky dost, navíc mi docela byla zima a tak jsem vibroval i bez focení. WB jsem hledal tak, aby mi to v LV aspoň trochu bylo podobné barvou té scenérii, nějak mi v tom osvětlení nešlo navolit ...a papír jsem ani sebou neměl (myslím bílý) na "místní nastavení WB", eště abych ho tak pořeboval jinak, protože když jsem kouknul na ty barvičky
 , na 1250 byly časy okolo 1/2 - 1/4sec a to je na ruku taky dost, navíc mi docela byla zima a tak jsem vibroval i bez focení. WB jsem hledal tak, aby mi to v LV aspoň trochu bylo podobné barvou té scenérii, nějak mi v tom osvětlení nešlo navolit ...a papír jsem ani sebou neměl (myslím bílý) na "místní nastavení WB", eště abych ho tak pořeboval jinak, protože když jsem kouknul na ty barvičky  , tak moc nechybělo abych se z toho ...., ale co- dopadlo to nějak. Tohle normálně nefotím a tak se učím...a učím
 , tak moc nechybělo abych se z toho ...., ale co- dopadlo to nějak. Tohle normálně nefotím a tak se učím...a učím  , příště zas bude něco jiného
 , příště zas bude něco jiného  .... a mají botičky, když tenkát ještě nebyly zákluzové brzdy
 .... a mají botičky, když tenkát ještě nebyly zákluzové brzdy - Vladimíre, ty jsi fakt přející člověk, když jsi to Standovi tak pochválil. Když jsi tu měl kdysi barany, tak jsem se nezmohl abych ti taky udělal pochvalou radostruby52 Dobrý večer- Krásné kozy
 - vždyť ono to přece jen potěší...i na duši
 - vždyť ono to přece jen potěší...i na duši  

... domovina
  ... domovina

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 14 návštevníků