Nu kamarádi přeji hezký večer. Všichni víte, že mám nejhorší stadium HOSIPu, tak snad to všechno zvládnu a když né, tak napíšu dvakrát

. Gustave, čekal jsem tu Olešnou o moc lepší, možná jsem se už tady zmínil, že Žermanická je v současné době, nacvaknutá vodou až po vrch. Stromy kolem břehu jsou už částečně ve vodě. Možná, ji díky pohrůžce Mittalu, že přesune výrobu do Polska urychleně naplnili. Vodu z Olešné bere hlavně Biocel a ten zřejmě takovou ekonomickou sílu nemá. Prostě přehrada je skoro prázdná.
Musím vám pochválit obrázky všichni je máte moc pěkné

.
Pepíku, jestli jsem to ráno dobře četl, tak po tobě se něco chce, i když je mi záhadou co, nicméně vidím tam pohrůžku, že když to nesplníš do 1. března, tak tě dotyčná osoba bude ostouzet a otravovat v TNČ. Jinak se připojuji k přání brzkého uzdravení tvé manželce. Mám tady v okolí dva kamarády s jedním spolu venčíme pejsky (chodil o berlích rok než je počátkem února odhodil), druhý mladší 58 let se vykřesal poměrně brzy a dobře, jenže za odměnu mu vzali invalidní důchod (asi si mysleli, že bez jeho pracovní síly republika zahyne, jenže kdo by chtěl chlapa v 58 po takové operaci, je na pracáku s minimálním příjmem a sociálka mu přispívá na bydlení). Ty kameny se mi líbí, nechej je provrtat, pořiď řetízek a pověs manželce na krk

.
Jindro a není to s těmi borovicemi prostě tak, že si někdo stěžoval, že má kvůli nim tmu v některé místnosti bytu? U nás porazili pár smrků, když si stěžovala sousedka (ale to bylo v pořádku), nasadila to minulá obyvatelka garsonky a nedošlo jí, že za 30 let vyrostou. Zůstal jen jeden a ten zas štve mě, cloní mi výhled na cestu, když vyjíždím z garáže, ale nechci prudit, pokaždé si zanadávám a zkousnu to

.
.