Zdravím v deštivém, ale teplejším dni - 7st.
Pánové, nedělejte ze mně Casanovu, ještě mi to stoupne do palice, začnu balit baby a trapas bude na světě

.
Já jsem ještě před několika roky zatahoval břicho, když mě míjela nějaká dvacítka. Teď jsem už ale
zmoudřel a zatahuji ho, když mě míjí čtyřicítka

.
Petře, ty moje "zdravotní" okruhy bohužel prochodím bez nějakých erotických excesů, akorát v létě si někdy těsně před
koncem toho pochodu dám jedno čepované

. To je celé moje potěšení z té námahy
Teď už na klavír nehraju, několik let zpátky jsem ho prodal sousedovi o patro níž.
Po absolvování hudebky jsem ještě něco hral, ale jen tak sporadický, pravidelné to bylo o vánocích, kdy jsem záhral několik
koled, hlavně Tichou noc. Trochu víc jsem hrál po létech, když dcera začala s výukou klavíru, to jsem byl takovým
poradcem

. Šlo jí to docela dobře, jenže jí to nebavilo, tak toho nechala, nutit jsem ji nechtěl

. No a za dalších několik
let jsem klavír prodal sousedovi, jehož dcera začala studovat na pajdáku a jeden z oborů měla hudební výchovu.
Ale musím říct, že občas mi to hraní chybí. Dokonce jsem uvažoval o tom, že se souseda zeptám, jestli ten klavír ještě má
nebo si ho jeho dcera odvezla, už se odstěhovala. Ale nevím, připadá mi to nějaké blbé se ptát

.
A něco z werku, kinofilm, rok 2008...