Používám kartu CITY Life, při platbě se bere střed kurzu plus 3% tedy zhruba to vyjde stejně jak bys v CITY valuty nakoupil, žádné další poplatky se již neplatí. Myslím, že u různých karet CITY jsou ty procenta jiné myslím, že jsem viděl i 2%. Naopak z každého nákupu touhle kartou se mi vrací 2% hodnoty nákupu zpět na účet. To platí o jakýchkoliv nákupech kdekoliv. Takže je to výhodné. Vždy je to levnější. Alza si tuším účtuje za platbu kartou na prodejně 1,5% a i tak jsem v plusu. Měl jsem i Premia kartu České pojišťovny, tam vracejí z každého nákupu 1%, někdy i více (třeba 10%) když je to prodejce, který s nimi má smlouvu, ale zrušil jsem ji, protože peníze se nevracely zpět na účet, ale dalo se tu vrácenou částku jen použít na platbu pojištění a jak jsem postupem doby pojistky u ČP zrušil tak jsem ty peníze nemohl realizovat, nakonec jsem si jen kvůli tomu zřídil u ČP zákonné pojištění na babettu převedl tam celou částku a následně si nechal přeplatek vrátit na účet. No a teď jsem to pojištění zase zrušil. Mám dojem, že mKreditka je také docela dobrá. Uvidíme jestli tam neskončím CITY teď kreditky převádí na jinou banku a ti vymyslí bůhví co.
Lasto, mám spoustu versatilek a pentelek, ale strouhátko na kličku je strouhátko na kličku

. V každém případě mám tužku raději než propisku, mám tady kolem stovky propisek a málokterá píše

.