od jerome » 17 led 2016 21:31
FDF: Těch 800 ISO byl víceméně omyl, dal jsem expozici Auto bez blesku a Hi-ISO a ono to nacpalo takovouhle citlivost samo. Pak jsem to radši změnil a dal normálně Av na přijatelnější ISO. Jde to, nijak jsem to neodšumoval. Horší to bylo udržet z ruky, ale celkem to vyšlo.
premekh: jo, má to být každý měsíc. Dlouho jsem se tam vydával, ale nevycházelo mi to, až teď. Byl jsem tam po 11 hodině a lidí tam bylo docela málo, žádné zástupy. Prohlídka je volná, zcela samostatně, bez průvodce (i bez výkladu), ale jsou tam sem-tam ovestičkovaní hlídači, s jedním u toho dieselagregátu jsem si docela popovídal. Je to tam takový labyrint, a trvalo mi to asi hodinu. Tebou zmíněné dvě h. jsou myslím příliš. Měl jsem ale trochu potíž s tím najít ten vchod. Obešel jsem ty vrchní vstupy, tam to nebylo a tak jsem se skrz celý park vracel zpátky spodem a pak na vchod narazil. Jsem sice Vinohraďák, ale který z těch vstupů to je jsem netušil. Neškodilo by, kdyby ten Úřad napsal, že vchod je z ulice Pod Karlovem.
- Přílohy
-

- Spojov místnost_IMG_6249z.jpg (367 KiB) Zobrazeno 4389 krát
-

- Nouzový výlez_IMG_6265z.jpg (270.17 KiB) Zobrazeno 4389 krát
- EXIF-Data
- Ohnisková vzdálenost: 5.8 mm
- Čas expozice: 1/60 sec.
- Clona: F/2.8
- ISO: 200
- Whitebalance: Automaticky
- Použití blesku: Flash fired, auto mode