Tak kamarádi jsem doma. Když jedu na veletrh v Brně, tak tam chodím 5 hodin a zdekuju se domů. Tak jsem byl s kolegou, který chce kupovat tepelné čerpadlo a po pěti hodinách jsem si sedl v bufetu a nechal ho běhat samotného. Prostě patří mezi lidi, na které je třeba hodit síť.
Bohouši topné infrapanely tam byly k vidění také. Od nějakých průmyslových až po placky na stěnu v rámech jak obrazy. Třeba i v provedení jako zrcadlo (na fotce první sloupec zleva prostřední řada)
Jinak mi technik prozradil, že nic nového neexistuje. Je šumafuk, jestli si pořídíš infrapanel za 500 (to je odkaz co jsem tady uváděl minule třeba), nebo infrapanel za pět litrů. Spotřeba je stejná, příjemný pocit vyplývá z principu ohřívání předmětů v místnosti, neohřívá se primárně vzduch, ale předměty, třeba i ta podlaha, proto máš pocit, že z podlahy stoupá teplota. Pochopitelně plusem je, když máš panely namontované na stropě a ještě více se hodí vhodná sazba na elektřinu, když máš kilowathodinu za 2,20 Kč, tak se jedná o parádní vytápění

.
Tedy třeba se mi zastat Lasty. Má pravdu Lepší balení a spoustu keců, ale jinak nic nového Dokonce průmyslové panely tam byly též a hodně připomínaly ten kritizovaný komunistický z koupelny