Petře, já už jsem přičuchnul k vaření, jako kluk, když jsem o prázdninách vařil pro sebe a o 6 let mladšího bráchu jednoduchá jídla. Tak to mně zůstalo, teď vařím pro o dva roky mladší holku...
Pánove dnes mě potřeby zavedly do Bohumína. Tak jsem tam vyfotografoval nádraží, poněvadž se to nehejbá a pořád to nádraží stojí na jednom místě a člověk mu nemusí říkat, aby se tvářilo příjemně
Přílohy
FT0660.jpg (574.08 KiB) Zobrazeno 2148 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 20 mm
Čas expozice: 1/180 sec.
Clona: F/6.7
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Také přeji příjemný den, k zubní protéze jsem se prozatím nepropracoval. Jindro, den asi tak stejný, jak u vás tak zase něco z letní Moskvy (hned za bránou výstavy kosmonautiky)
Přílohy
FT0662.jpg (610.76 KiB) Zobrazeno 2240 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 29 mm
Čas expozice: 1/220 sec.
Clona: F/4
ISO: 160
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Jindro, je to složité. Uvažuju o památkách Řecka, ale bohužel nemám s kým se na tu cestu vypravit. Abychom odjeli oba s manželkou musíme zajistit hlídání psa, takže k tomu přistupuje jen vyjímečně. No takže žena kamarádku na zájezdy má, tak já hlídám a ona jezdí. Já kamarádku na zájezdy nemám tak obyčejně trčím doma
No tehdy to možná bylo pro tebe nekonečné, já na to tak nehleděl, mám tady obrázek z nejmladších vojenských let, na vojenském gymplu (už má nějaky rok, divím, se že se ten film zachoval, tak tu kvalitu berte s rezervou)