Zdeňkovi a Drahušce s křížkem po svatbě, ale přece

. Zdeněk se navíc hezky vyřádil při bouřce

.
Chválit Bohouše a Slávka je sice nošením dříví do lesa, nicméně je těžké to neudělat. A ještě k tomu ten přístup, kdy kvalita (i když jde třeba jen o banality) je až na prvním místě. Hodno obdivu, nejen kvůli fotkám...
Jiřina a Maruška mají to nejlepší z důkladnosti dvou výše zmiňovaných a nespokojí se s málem. Pak se na to moc hezky kouká...
Pedroz, čím dál hezčí příroda

, swak zase z jiného soudku, ale velmi oku lahodnému

, Luděk umí nejen makro, ale i Harleye

, Víťo vítej a foť

.
Na koho jsem zapomněl, neberte to osobně, porucha není na vašem přijímači
Nechci tady nikoho moc provokovat, ale u nás za poslední týden spadlo pouze neměřitelné množství srážek (z Úterý na Středu), ze střechy 120 m2 cca 5 litrů v kýblu pod okapem. Nejen proto hodně špatně snáším paušální, ale velmi časté věty ve zprávách, že "...celou republiku zasáhly velmi prudké bouřky s přívalovými dešti...". Zcela evidentně pro Prahu nejsme Česko, zcela evidentně zprávy u nás dělají nejlepší "profesionálové". Ale když já mám mnohem radši ty Slávky, Bohouše, prostě lidi, kteří své práci či koníčku opravdu rozumnějí a ani je nenapadne spoléhat na "průměrnost davu"... Neodbornost, nezpůsobilost, nekvalita všeho druhu a na všech úrovních staly se v tomto státě za posledních dvacet let běžnou, normálně přijímanou a akceptovanou, normou. Čekají nás opravdu světlé zítřky
Milane, krásnou dovolenou přeju, nejen Vasa se mi líbila

. Že tam nemáš 34 ve stínu, jako my tady na východě každý den?
Intervaly vyvolání filmu se mi neustále protahují, už to asi lepší nebude. Na tuhle Velvii 100F jsem čekal 18 dnů. Ale furt se mi na tom něco líbí...

Tak pár kousků zpod Radhoště zhruba před měsícem. Před Prostřední Bečvou je tuze hezký kostelík. Na podzim se tam musím vrátit, to už bude se světlem trochu o něčem jiném...