Moderátor: Pete2
axislubo píše:Stale hovorim, ze sigma je najlepsi fotak na kecanie
pe-pa píše:Jestli si Ondra necha nebo nenecha "do toho kecat" je jen jeho vec a myslim, ze je natolik inteligentni a dobry fotograf, ze kdyz, tak to chape, tedy ode mne, jen jako maly postreh, ale v zadnem pripade ne jako nejaky rozkaz : "Hele ty Ondro, koukej si to opravit tak a tak, jo?"
Na druhe strane by bylo tedy od Ondry dobre, kdyby se sam k tomu vyjadril. V pripade, ze mu moje postrehy vadi, neni nic jednodussiho to tady uvest, abych jeho fotky nechal na pokoji.![]()
OVal píše:Nechme toho..![]()
Zpracoval jsem to znovu, tentokrát do realističtějších barev. Sigma to umí taky... Jen ten rozdíl mezi nasvíceným domem na kopci a nenasvíceným okolím není tak velký, jak byl. Ale barvy zhruba odpovídají.... O.
pe-pa píše:Tady je ukazka fotky, kde jsou zlutocitronove prepaly. Focene jeste s SD1
pe-pa píše:Koukam, koukam, ze nam tady vltavsky prevoznik zaklada strany a zacina zase lezt to..... ale neresme to...... holt mu to neda....
josef38 píše:
Dobré ráno všem přeje vltavský převozník Josef, co právě založil stranu pod názvem "Bojujeme s přepaly". Do této strany bych si dovolil přizvat Petra, jako čestného člena této strany!![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků