Ještě se vracím k notebooku.
Myslím, že mám poměrně kvalitní, HP 8570. Mimo jiné má k HDD i SSD, takže jeho start je velice svižný. Jsem s ním nadmíru spokojený i s práci s fotografiemi, ale chci-li trochu zodpovědněji fotografie upravovat, neobejdu se bez připojení externího monitoru. ( v mém případě EIZO S 2100 ).
Displej tohoto noťasu se s monitorem EIZO prostě srovnávat nenechá.
( Oboje, monitor i notebook pořízeny v Alze. I když to pro funkci nehraje vůbec žádnou roli.

)
Snad jen jedna maličkost, že při přeinstalaci u tohoto noťasu z W7 na W10 jsem trochu pohořel. Chtělo to ode mne abych odstranil některé systémové aplikace z HP a to se mně zrovna moc nechtělo, tak jsem u W7 zůstal. Teď jsem ale rád, že HP s přeinstalaci vzdoroval. Měl více rozumu, než já.
U stolního počítače ( DELL OPTIPLEX 755 ) jsem se také vrátil k W7 a pokud vyloženě nebude nutnost přeinstalovat, tak u nich v obou případech zůstanu.
Ten stolní už je stařeček, ale nechávám ho, dokud slouží. Až klekne, tak bych už asi i já dosloužil s tímto noťasem HP a jen bude-li třeba, tak s připojeným externím monitorem. Nový stolní počítač bych už nepořizoval. Ta sestava HP + externí monitor se pro mé účely zdá optimální.
Mimochodem, za radu k nakoupení tohoto noťasu vděčím právě Bastíkovi, čímž ho opět zdravím.
Tak jsem se vám zde po ránu vyznal a přeji všem hezký den.
P.S.
Bohouší, šlo to stáhnout??