No vidíš, jak jste úspěšní, to nemá každý!

______________________________________________________________________________________
mols1950 píše:Budu si muset vypnout kvůli tobě na noc mobil, aby mi nepípal při tvém novém příspěvku na email:
Opravdu si myslíš, že kvůli mně???
V tomto případě, milý Molsíku, neřeš důsledky, ale příčinu.
Nechceš-li aby tě přejel vlak, nechoď se sluchátkama na uších po kolejích! Chceš-li spát dlouho, nenatahuj si budíka!
Tady holt potlač svou neukojitelnou zvědavost a nezaškrtávej na TNČ dole na stránce takový ten
čtvereček s poznámkou "sledovat toto téma". Tím spíše, když stránku navštěvují cizinci z jiných časových pásem, jak naznačuješ. Jinak se potom nediv!
Jen takový skromný dotaz, nebyls také náhodou učitelem a to přímo logického myšlení?
Vyřiď uctivé pozdravení své paní!
P.S.
Jinak učenlivý žáček, to bys byl! Hned po zveřejnění obrázku 16 shlédnutí! Gratuluji!
________________________________________________________________________________________
A prohlašuji, že své poslední příspěvky píši zcela střízlivý, za plného vědomí a s chladnou hlavou!
Považuj nadále tento můj příspěvek v tomto našem dialogu za poslední, ať napíšeš jakoukoliv blbinu! Děkuji za pochopení a měj se hezky! Josef.