MakB píše:Mladší syn se mi neptal a když jsem byl dopoledne pryč je tam "napral"-Windows10.
Malinko jsem byl navztekaný, ale vše zatím bez problému (tak to zatím nechám, zdá se mi vše přehlednější)- no uvidíme.
No vidíš, že to šlo!
Tak Ti přeji, ať z toho nemáš bezesné noci!
Mně se W10 dvakrát nepříjemně kously. Naposledy tak, že jsem už rezignoval a nastoupil noťas s připojeným monitorem. Vydržel jsem s touto sestavou celý den, s tím že počítač odvezu kamarádovi. Nakonec jsem nevydržel a počítač opět připojil. Byl líný jako veš a nechodilo vše tak, jak má chodit. Ani do nouzového režimu nešel spustit! S vypětím všech mých sil, ale možná i počítače se mi podařilo nastartovat z příkazového řádku SFC/SCANNOW. Po hodně dlouhé době, když skenování doběhlo a snad se i poškozené soubory opravily, jsem počítač restartoval a on opět ožil. Sice jsem zajásal, ale nechci už tuto "očistu" opět opakovat. Toto skenování trvá hodně dlouho i u relativně zdravého počítače, u té mé chcíplotinky to trvalo nekonečnou dobu. Ale nic jiného mi nezbývalo.

Tak držím palce všem, co mají W10 tímto stylem ( upgrade ) pořízené!
Věřím tomu, že to přátelé z Microsoftu dají dohromady. Mám dojem, že čisté W10 se chovají mravně, jen tato přeinstalace dělá neplechu.