Zdarec po obědě, dnes to bylo takové bufetové - kousek Gothaju a dvacet deka tyrolského salátu

. Žena peče na zítřek
nějaké závitky a vaří guláš, peče koláče, v kuchyni je sauna

, tak jsem dostal volnou ruku. A k tomu, co jsem si koupil,
jsem připojil jednu desítku

. Další tři se chladí

.
Co se týče vašich odkazů, už jsem tu několikrát psal, že žijeme v právní, morální a k tomu zkorumpované žumpě

. A dlouho,
předlouho to tak zůstane. Možná, že se z toho hnoje už nevyhrabeme nikdy, my už určitě ne

. Snad v některé vzdálené
budoucí generaci se toho dožijí. Má to ale háček - do té doby se lidstvo svou hloupostí může samo vyhubit. Však na tom úspěšně
pracuje už teď

.
To, že W10 může poškodit data na CF a SD kartách (pokud je to pravda) ,už je takový mikrosoftí folklór, každá verze, kterou vypustí,
má těch much jak nasr.né. S tím každý počítá

.
To, že banky legálně provozují lichvu, je u nás docela běžná věc a nikoho to asi nese.e. Ale ta sprostá krádež, kterou předvádí televize,
jmenována moderátorem a vlastněná osobou, také moderátorem jmenovanou, je už do nebe volající prasárna. Je pochopitelné,
že s tím úřady nemohou dělat nic - kdo by si také začínal nějaký konflikt s touto jmenovanou osobou, že

.
Jindro, měl bych na tebe dotaz - jak ti fotí ten mobil ? Já tam při žádném nastavení bílé nemohu dostat barevně normální fotku.
Přiznám se, že jsem manuál projel jen zběžně a něco jsem přehlédl. Při automatickém WB mi jdou fotky dost do modra a v úpravách,
které se také nabízejí, fotku nespravím. Jak to fotí tobě ? Předem díky za tvé poznatky