Zdravím vás při nedělním dopoledni a Zdeňkovi děkuji za pozdravení

. Zdeňku, tak to jsi toho na snídaně do sebe hodil dost

.
To kdybych zkonzumoval já, tak bych celé dopoledne nebyl schopný pohybu

. Já ráno a dopoledne jemně připravím žaludek na
pořádný oběd, ale stejně musím dávat pozor, abych se nepřežral, jsem pak jak nafouknutá duše od traktoru

.
Petře, to ukazuje, že i dnešní vysoká úroveň techniky je proti přírodě úplně bezmocná. Stačí blbý blesk a je po ptákách

.
Nedovedu si představit následky nějaké sluneční supererupce, to by asi většina světa (ne-li celý) přestala fungovat.
Tak předlouho jsem čekal, kdy tu konečně pořádně zaprší a stalo se včera kolem 15-té hodiny. Ale paradoxně jsem se neradoval,
ale pořádně nadával

. V tu dobu jsme právě vyjížděli na tu oslavu, už začínalo kapat a když jsme asi za čtvrt hodiny dojeli,
lilo jak z konve. Vše co bylo připravené venku se muselo honem přenášet pod přístřešek. Ani dva velké deštníky nás před deštěm
neochránily. Lilo pak asi dvě hodiny, ale pořádně. A protože jsem měl obavy, abych se v odpoledním vedru neusmažil,
tak jsem měl jen kraťasy a tenkou košili. A když se potom citelně ochladilo a foukal dost studený vítr, musel jsem si od švagra
půjčit mikinu, protože mi bylo zima

.
Dnes je převážně pod mrakem a příjemných 26 st. Uvidíme jak bude odpoledne, v rádiu strašili sedmatřicítkou (pokud jsem se
nepřeslechl

).
A ještě jedna včerejší, tentokrát focená proti proudu řeky ...