target píše:.
buďte zdrávi a neskákejte šipky hlavou do rektálu(jen určití jedinci)
......Můžete sem napsat koho to ještě pohoršilo
Tak tedy jo!
Slávku, zřejmě to patřilo mě! Dobře mi tak, co se do toho se*u, že?
Jsou ale věci, ke kterým se vyjádřit musím, jinak bych se považoval za sraba a magora, který s podobnými obrázky bouřlivě souhlasí.
Myslím, že kdybys k té podivné "trofeji" napsal alespoň menší komentář, vše by vypadalo trochu jinak.
I když..... Asi ne, ale ta snaha by to trochu odlehčila.
Na Googlu jsem něco o tomto našel a připomínky lidí byly zajímavé. Na př, že to červené víno mohlo připomínat krev, kterou tento šílenec prolil. Vesměs ale tento podivný prodej vína všichni odsuzovali. Osobně to nechápu také a proto mě i jakákoliv propagace této akce také pohoršila a asi bych si tuto "trofej" sám nepořizoval, protože pochybuji, že by mě to víno chutnalo. Věřím tomu, že Tvůj obrázek byl míněn jinak, ale přesto si též myslím, že do jakéhokoliv DF zas tak moc nepatří. Tak promiň, že jsem dal průchod svým pocitům. Měj se hezky! J.
P.S.
Možná jsi raději měl být požádán, abys ho smázl sám a věřím, že bys to i udělal, ale v podstatě by to vyšlo nastejno!
P.P.S.
A jestliže je ten policajt, co rozdává podobné dárky Tvůj kamarád, tak už to raději o něm nikde nepiš.