Jaryne, tak o tom mi ani nemluv. To se mi otvírá kudla v kapse, nebo vaří krev v žilách - mám na mysli ty domácí miláčky a jejich bezohledné majitele. Bydlím v takové klidné ulici, jako poslední trvale obývaný dům, ty 2 za mnou jsou už jen rekreační chalupy. Tak sem rádi chodívají matky s dětmi, s kočárky, ale také tito vítečníci se svými psy a tvory tomu podobnými

, jako by nebylo více vhodných okolních míst. No a zanechávají všude kolem cesty své smradlavé znamení. Zrovna včera jsem jednoho pozoroval, resp. měl jsem zrovna "to štěstí", celkem 3x za 1 den. Když se nikdo nekoukal, což on bedlivě kontroloval ohlížením se, tak to nadělění nechal na místě. Když náhodou kolem někdo šel, nebo byl v blízkosti, tak to sebral do mikroteňáku a pak zase velmi tajně "odložil" do nejbližší popelnice, samozřejmě soukromé, patřící majitelům domů v ulici, neboď na odpadkové koše obec nemá finance, ty se hrnou především do mezd a hlavně mimořádných odměn obecních činovníků. A to ti majitelé jistě za své miláčky platí horentní sumy obci. Nejlépe tuto situaci dokumentuje stav okolí této komunikace hned na jaře, když roztaje sníh a nic nezakrývá tráva. To si člověk připadá, jako .......