. Tady bylo ráno krásně modře, pak se zatáhlo a teď je to ani ryba ani rak. Jednou slunce vyleze,
 . Tady bylo ráno krásně modře, pak se zatáhlo a teď je to ani ryba ani rak. Jednou slunce vyleze, pak zase zaleze ...
 .
 .A ještě předvčerejšek ...
 . Tady bylo ráno krásně modře, pak se zatáhlo a teď je to ani ryba ani rak. Jednou slunce vyleze,
 . Tady bylo ráno krásně modře, pak se zatáhlo a teď je to ani ryba ani rak. Jednou slunce vyleze,  .
 .

.  Snad to zítra bude v pořádku. Já s těmi chodidly mám pořád smůlu, dost často
 .  Snad to zítra bude v pořádku. Já s těmi chodidly mám pořád smůlu, dost často .
 .

. Když jsem byl malý a obloha byla taková a ještě k tomu bouřka, zalezl jsem
 . Když jsem byl malý a obloha byla taková a ještě k tomu bouřka, zalezl jsem 
   .
 . ...
 ... .
 .

. V noci nám tady pršelo a pršavý stav setrval i ráno. Na chvilku jsem z chalupy vystrčil nos, abych se podíval jak tam Lysá hora, dle očekávání není vidět. Dnešní den bude vhodný na návštěvu supermarketu.
 . V noci nám tady pršelo a pršavý stav setrval i ráno. Na chvilku jsem z chalupy vystrčil nos, abych se podíval jak tam Lysá hora, dle očekávání není vidět. Dnešní den bude vhodný na návštěvu supermarketu.

. Něco jako na Petrově fotce, akorát Javorový
 . Něco jako na Petrově fotce, akorát Javorový .
 . 
   .
 .

. škoda, že u nás bylo zataženo, taky jsem se na to chystal a i s stativem, no marné třeba se podaří něco jiného příště.
 . škoda, že u nás bylo zataženo, taky jsem se na to chystal a i s stativem, no marné třeba se podaří něco jiného příště.

. Jenže bylo zataženo, tak jsem si řekl, že to nemá cenu.
 . Jenže bylo zataženo, tak jsem si řekl, že to nemá cenu. . Já rád opravuji starší věci nebo z nich dělám něco jiného. Jen to vybavení
 . Já rád opravuji starší věci nebo z nich dělám něco jiného. Jen to vybavení 
   ...
 ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků