josef38 píše:Abych také projevil alespoň trochu svoji aktivitu, tak jeden portrétík z včerejšího mého setkání a kamarádama.
Josefe, pěknej portrétek

josef38 píše:Abych také projevil alespoň trochu svoji aktivitu, tak jeden portrétík z včerejšího mého setkání a kamarádama.
homeeer píše:LeClerc:
Pěkná fotka
josef38:
U 21 mm objektivu jsem si vinětace na první pohled nevšimnul, ale u objektivu s ohniskem 15 mm je už dost vidět a použít cornerfix se určitě vyplatí. Jinak Posázavský pacifik je povedený.
homeeer píše:--.Zde je další fotka z repliky klasické Leicy.
homeeer píše:Zatím jsem nafotil pouze jeden film - Kodak TRI-X 400. Teď tam mám barevný Kodak PORTA 400, ale ještě chvíli bude trvat než ho dofotím. Vyvolání i digitalizace proběhla v Ultralabu.
MirekE píše:Zvazuju tuhle kombinaci taky - hlavne na krajiny. Nevim, co presne to s prirodou udela, ale kdyz vidim, co to udelalo se mnou, tak jsem optimista.
LUPER píše:Kluci, keď ste si už na mňa tak pekne spomenuli .
josef38 píše:LUPER píše:Kluci, keď ste si už na mňa tak pekne spomenuli .
Ahoj Ludo!
Vidím, že si objektiv vychutnáváš!
Takže, jako obvykle,
LUPER píše:Kluci, keď ste si už na mňa tak pekne spomenuli a prebrali moju techniku fotografovania, zobral som si Mirkovu radu k srdcu a tu je výsledok.![]()
![]()
Dobré svetlo a pekný víkend.![]()
Ľ.
Leclerc píše:....nespadl`s při tom focení do Vltavy? LeClerc
LUPER píše:Josef tiež so si na teba spomenul, keď som vyhrál u Centrum FotoŠkoda 50% zľavu na akýkoľvek z ich kurzov za túto fotografiu Keby si mal záujem, tak sa tam môžeš informovať.
Ľ.
josef38 píše:Leclerc píše:....nespadl`s při tom focení do Vltavy? LeClerc
No málem! Jak to víš?![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník