od Hejhulák » 27 dub 2015 15:46
Je škoda, že baba Jaga opět nezvládla emoce a, nevím po kolikáté, končí své vlákno.
Vždyť ji tady nikdo neprudil, nestmeloval její rodinu.
To, jestli dává do jednoho příspěvku jednu fotku nebo 50 je mi šumafuk, to je její věc a vizitka.
To, že provokovala na vlákně TNČ, bylo občas nepříjemné (= někdy směs nevkusu a trapnosti). Nikdo se jí neprosil o stmelování... Zvlášť ne formou, kterou volila...
Vyjádřenou silnou nelibost nedokázala pochopit a místo zamyšlení se nad sebou samou volí řešení hodné tak... Radši ani nebudu psát, co si myslím!
Nechápu také její narážku na mou osobu ("A budu si vkládat kdy chci, ani hejhul nezabrání:") ohledně časů uveřejnění jejích obrázků! Nikdy jsem ani slůvkem nezmínil, kdy může či naopak nemůže dávat své příspěvky na svůj nebo ev. jiný chat. Vždycky mi vadila pouze forma některých jejích příspěvků.
Čili tak trochu účelová demagogie. Aby vyniklo, jak jí všichni, hlavně ten hnusný Hejhulák, ubližují...
No a reakce na naprosto slušnou otázku **lasty je zarážející. Místo vysvětlení přichází rádoby uražená reakce a tenkou čarou je ukončena Chaloupka...
Jsem přesvědčen, že duševně stabilní člověk takto nereaguje!
No a její výzva k odvaze k setkání? Odvahu bych měl, já se nebojím ani vlastní ženy, ale chuti nějak není...