ce, tak to je mazec díky za tu atmosféru. Já už jsem všechny lyže zastrkal do regálu pod stropem a zgenerálkoval kola, ale uplynulý víkend Ti teda nefalšovaně a upřímě závidím.
Išli sme v smere na Kraviarske cez bučinu (aj sme občas niesli lyže,aj som 2x padol) a potom na Malý Kriváň - odtiaľ sme sa pustili do južného kotla,potom ešte kdesi od Pekelníka a hore na Veľký Kriváň a potom oštiepkovou dole a koniec výletu
na fotke sme sa mali pustiť dole vpravo,ale pohľadom vdiaľ sme zistili,že potom by sme asi 3-4km museli niesť lyže na pleci,lebo ubúda sneh
Přílohy
_R000253a4.jpg (402.56 KiB) Zobrazeno 12084 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 18.3 mm
Čas expozice: 1/1000 sec.
Clona: F/7.1
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Zdar vsem a dik za pokuk anous Tady s hokejem uz padla. ce Fatru ti zavidim. Nicmene jsem si na ni zalyzoval a i zazavodil az az. horal Fajn. Tam to znam jako svy boty. Mival jsem tam kousek vedle rodinu a Novomlynske vody pojezdil na surfu.... zlamal Jako vzdy
Pánové tak vidím, že nejen N ale i GR jsou těžké kalibry. A to se fakt držím, neboť je vidět že pořízení bylo dost promyšlené. Takže za mne . Jen teď přezbrojím na jaroletní kalibr.
Anous, díky, ale to je fšecko jen náhoda a troška světla.
Jedna středofka z jednoho Mikulovského sklépka, nějak mi ta současná vysoká rozlišení charakerem šumu na vysoké ISO začínají připomínat staré dobré zrno u filmu, ale je to jen můj subjektivní nostalgický pohled.
Přílohy
DSC01551.JPG (1 MiB) Zobrazeno 11739 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 8.8 mm
Čas expozice: 1/20 sec.
Clona: F/1.8
ISO: 6400
horal, v Mikulove som vojenčil 1,5 roku,takže znáám
Jedna z hora z Poludňového Grúňa z poslednej soboty.. pod kopcom chata na P.Grúni,vpravo to žlté hotel Boboty,zhruba v LHPriesečníku bývalá horná stanica jednosedačky.. Vidno aj čiastočne spojovací traverz na Paseky.Vzadu cesta do Terchovej a Terchová... Vlek nechodil,takže sme si to dali po upravenej trati
Přílohy
_R000272.jpg (653.41 KiB) Zobrazeno 11991 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 18.3 mm
Čas expozice: 1/500 sec.
Clona: F/7.1
ISO: 100