FDF píše:mihla2: IMG_6061b parádní pokus![]()
![]()
premekh: Ta ČB trať je pěkná![]()
mosoj: Já vím že jsem dával někdy dřív srovnání - pohled z věže Poledníku na " ještě zelené " a suché. Ale zaboha ty fotky nemůžu najittak alespoň 2 ještě za zelena ( r.2005) a jednu r.2011 za sucha a to by snad mohlo být směrem na Modravu, ale jistě to nevím
![]()
O2 mě zrychlil internet na 40 Mbit/s, mám novej modem, jenže u mě v PC to je pořád jen mizerných 6 - 8 Mbit/s.Tak včera dorazil technik, přeměřil a na přípojce mám 35 Mbit/s....bohužel ten můj starej krám není schopnej větší rychlost zpracovat a vůbec mě už dlouho s..e.Takže mě to dokopalo a už konečně koupím novej PC. A protože monitor je asi taky na odchodu ( po zapnutí je levá strana hodně tmavá a chvíly trvá, než má stejný jas jako pravá ) a repráky mám taky šunty, tak jsem si vyhlídnul " všechno v jednom " buď LENOVO S20-00 nebo Acer Aspire ZC-107. Je to za celkem rozumnou cenu, má to dost velkou operační paměť 4 - 8 GB i HDD 500 GB atd. včetně myši a klávesnice, WiFi, Bluetoot a podobný blbinky a hezky to vypadá a nepotřebuju žádnou zbytečnou bednu ( co mě teď hučí jak piliňáky ).Proti mému žentouru je to superdělo. OS to má Windows 8.1. (a už opět "Start"). No, jsem zvyklej na XPéčka, tak to bude asi dost změna a čeká mě přetáhnou dost stažených programů, Fotoshop, různý odkazy který často používám atd.atd. ze starého PC do nového a vůbec se na to netěším....to zas bude rozčilování a nadávání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník