Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři

MakB píše:Nemám na dlouhé sklo filtr, tak jsem použil sklo do svářečské kukly a vystřihl z papíru kruh na čočku (uprostřed vystřihl kružnici cca. 3cm).
Nějak to dopadlo.

OVal píše:Josefe, díky za odkaz. Večer zkusím zapracovat na ochraně jater....

pedroz píše:Taky jsem to zkusil, ale bez kroužku. PZ.
 ...
 ... Já to mám rozmazané a zelené jako Pedroz,ale dvakrát folie zlatá z lékarničky,guničkou na sl. cloně byla lepší,trošku.Příště si dohromady koupíme tu spešl folii
 Já to mám rozmazané a zelené jako Pedroz,ale dvakrát folie zlatá z lékarničky,guničkou na sl. cloně byla lepší,trošku.Příště si dohromady koupíme tu spešl foliipedroz píše:Nevím proč mi to jinak nešlo. Držel jsem sklo rukou před objektivem. Ani jeden program mi to nebral. PZ.
 J.
 J. 

v roce 1969 v ČSAO Koterov v Plzni, když jsem si hrál s malejma a velkejma prsama*.
 v roce 1969 v ČSAO Koterov v Plzni, když jsem si hrál s malejma a velkejma prsama*. , abych si zachránil svoje pidlovoký voka a změnil si je od té doby na oči
 , abych si zachránil svoje pidlovoký voka a změnil si je od té doby na oči  

použil jsem před sklo starou disketu. Za normál situace bych nasadil i sluneční clonu, kterou jsem nemohl v tom kalupu najít.
 použil jsem před sklo starou disketu. Za normál situace bych nasadil i sluneční clonu, kterou jsem nemohl v tom kalupu najít.

a jak píšeš, ta sluneční clona to rozhodla
  a jak píšeš, ta sluneční clona to rozhodla  .
 . 

target píše:Ještě pro Josefa, jak sem to nakreslil?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků